Tesla Tim

Hakeri postavili slike Jasenovca na sajt fakulteta u Vukovaru

Tech

Autor:

Na sajtu fakulteta bila je postavljena i poruka: Evo mali članak o vašoj istoriji koju ste zaboravili i ne učite vašu decu

hakeri, tastatura, sajber kriminal

Hakerska grupa "Tesla tim" (Tesla Team) iz Srbije upala je jutros na službene internet stranice jedne visokoškolske ustanove u Vukovaru i na njih postavila tesktove i brojne fotografije iz ustaškog logora u Jasenovcu.

Dekan fakulteta "Lavoslav Ružička" Gordana Bujišić potvrdila je da je stranica bila hakovana, ali je rekla da je sporni sadržaj uklonjen i da stranica sada normalna funkcioniše. Ona je dodala da je informaciju o napadu na službene stranice fakulteta dobila mejlom od "Tesla tima".

Na sajtu fakulteta bila je, među ostalim, postavljena i poruka: "Evo mali članak o vašoj istoriji koju ste zaboravili i ne učite vašu decu". Prema pisanju hrvatskih portala, hakeri su poručili da je napad odgovor na nedavne demonstracije u Vukovaru protiv uvođenja srpskog jezika i pisma u zvaničnu upotrebu u tom gradu.

Najavljeni su i novi napadi na hrvatske sajtove.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • opasni hekleri...

  opasni hekleri...

  Imamo i mi konja za trku,ovo ovo je samo da se nazaboravi,bice sigurno jos ovih podsetnika.

  7 Odgovori 

Poslednji komentar

 • дуца

  дуца

  И треба да виде и памте шта су радили, кад им је неко чувао леђа, недужном народу само зато што се противио покатоличењу..

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!