HALID JEDVA ŽIV STIGAO SA TURNEJE IZ AMERIKE: Moje srce je  imalo minimalan broj otkucaja!
Foto: Promo

Problemi sa aritmijom

HALID JEDVA ŽIV STIGAO SA TURNEJE IZ AMERIKE: Moje srce je imalo minimalan broj otkucaja!

Stars -
Nikada mi se nije desilo da mi cela turneja protekne uz zdravstvene probleme. Iako je bilo dana kada sam bio jako loše, nije me sprečilo da se družim sa publikom pa ni jedan nisam otkazao, rekao je Halid

Pevač Halid Muslimović je zbog problema sa srcem, pritiskom i šećerom jedva stigao u Bosnu sa američke turneje.

"Moje srce je u momentima imalo minimalan broj otkucaja. Imao sam zaista puno problema sa aritmijom", kaže popularni folker.

Muslimović je imao velikih srčanih tegoba za vreme boravka u SAD, pa je zbog toga produžio svoj boravak tamo. Doktori su mi striktno zabranili da leti nazad jer je ipak u pitanju prekookeanski let.

"Nikada mi se nije desilo da mi cela turneja protekne uz zdravstvene probleme. Iako je bilo dana kada sam bio jako loše, nije me sprečilo da se družim sa publikom pa ni jedan nisam otkazao", počinje popularni pevač.

On kaže da je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, ali nije ostao na prosmatranju. Lekari su ga pustili na kućno lečenje uz upozorenje da mora malo više računa da povede o svom zdravlju.

"Sve je prouzrokovala promena klime. Bez obzira što sam nebrojeno puta bio u Americi, sada nikako nisam mogao da se naviknem na novo vreme. Na zdravlje je uticao i pritisak koji je "podivljao" i jedva smo ga kontrolisali. Onda se pojavio i šećer. Nije mi zaista bilo dobro. Dobio sam odgovarajuću terapiju i sada je sve hvala Bogu kako treba. Sada kada sam kući mnogo sam sigurniji, ali ubuduće moram biti dosta oprezan što se tiče svega", priča Halid koji se pre nekoliko dana vratio iz Amerike u rodni Prijedor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja