HAOS IZA KULISA: Vesnu svi ignorisali, Flip se molio...
Foto: Dado Djilas

HAOS IZA KULISA: Vesnu svi ignorisali, Flip se molio...

Stars -
Vesna Rivas, došla je sa sinom. Za četiri sata programa retko ko joj se obratio, ali ni ona nije pokazivala volju da sa bilo kime razgovara

Atmosfera koja je vladala u nedelju uveče u studiju u Šimanovcima bila je, najblaže rečeno, haotična.

Deca Goce Božinovske, Stanijina majka, ćerke Radojke i Duleta Bogdanovića, Memovi prijatelj i kum su sedeli na svojim pozicijama vidno napeti. Mnogi od njih su se tokom glasanja krstli, prizivali sreću da baš neko njihov pobedi, dok se samo Filip Panajotović molio.

"Najomrženija“ među njima, Vesna Rivas, došla je sa sinom. Za četiri sata programa retko ko joj se obratio, ali ni ona nije pokazivala volju da sa bilo kime razgovara, već je, kada se oglašavalo vreme za pauzu, izlazila iz studija, pušila i dugo gledala u jednu tačku. Dok su u programu pričala deca Goce Božinovske, kolutala je očima.

"Žena nije normalna. Samo se svađala. Nemoguće da joj niko baš ne odgovara", komentarisali su Stanijini fanovi.

Bivši takmičari su imali svoje favorite: Gocu, Radojku i Memu. Dok su u etar išli njihovi profili, najveći aplauz su upravo dobili pevačica, domaćica sa sela i slikar iz Bosne. Publika je Božinovsku dočekala na nogama, a euforija je bila još veća kada je stigla moralna pobednica - Radojka. Povici, ovacije i dirljiv doček su pokazali da je žena iz naroda nadigrala sve ostale estradne ličnosti.

"Naša mama je najbolja", rekle su nam Radojkine ćerke skoro kroz plač, dok su stiskale majku u zagrljaj. "Presrećni smo što je opet sa nama. Ne smeta nam što nije uzela pare, ona je za nas pobednica. Neka je ona samo nama došla. Jedva smo čekali da je vidimo. Mnogo nam je nedostajala".

Danijel i Jovana nisu hteli da se pozdrave sa Filipom Panajotovićem. Ali on nije ni imao vremena da se posveti bilo kome, jer je sve vreme posmatrao ko će da pobedi. Pobednik je sve vreme pokušao da stupi u kontakt sa suprugom Lejlom. Kada mu je to uspelo, plakao je kao kiša.

"Ljubavi, čuješ li me. Ovo je čudo neviđeno. Volim te najviše na svetu", plakao je Memo.

Pobednik je isplakao svoje, Stanija je uživala u medijskoj pažnji, a farmeri su otišli svojim kućama, dok su neki završili kod Goce Božinovske na žurci.

Vrata imanja u Lisovićima su zatvorena do septembra, kada će gledaoci moći da prate nove svađe, tuče, manipulacije i rađanje novih ljubavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja