HAOS NA SNIMANJU: Ognjen rasplakao Milicu Pavlović!
Foto: Printskirn

Veliki profesionalac

HAOS NA SNIMANJU: Ognjen rasplakao Milicu Pavlović!

Stars -
Umesto elegantne sofe i detalja koji podsećaju na scenografiju iz spota za pesmu "Alibi", Milica je zatekla jeftinu scenografiju koju su pokušali da joj predstave kao adekvatnu što je izbezumilo pevačicu

Atraktivna pevačica Milica Pavlović našla se na meti Ognjena Amidžića koji je uspeo da je rasplače. Atraktivna i Naime, Pavlovićeva važi za jednog od najvećih profesionalaca na domaćoj sceni, a Ognjen je želeo da se našali sa njom povodom 1. aprila, dana šale.

Naime, kako je emisija emitovana za 1. april, Ognjen i ekipa koja je realizovala pevačicin nastup rešili su da se malo našale sa Pavlovićevoj, a kao adekvatan način da joj "smeste" odabrali su da je udare tamo gde su znali da će poludeti - u scenski nastup.

Kako Pavlovićeva ništa ne prepušta slučaju svaki njen scenski nastup je do detalja isplaniran, a kada gostuje u nekoj emisiji sem igrača, stiliste, šminkera i frizera, Milica sa sobom vodi i scenografa koji uređuje scenu po njenim zamislima. Iako ima proveren tim saradnika, ovog puta se ipak desilo da je u studiju zatekla nešto što izgleda katastrofalno.

Umesto elegantne sofe i detalja koji podsećaju na scenografiju iz spota za pesmu "Alibi", Milica je zatekla jeftinu scenografiju koju su pokušali da joj predstave kao adekvatnu. Svesna u kakvom se problemu našla Milica je krenula da se ubeđuje sa scenografom, dok je Ognjen "dolivao ulje na vatru" tako što je ponavljao da sve izgleda užasno.

Kada je pomislila da je "izgubila" bitku, Milica je počela da ponavlja kako neće snimiti nastup i da ne želi da joj se svi smeju, a nakon što su se na njenom licu pojavile suze, ekipa je shvatila da je vreme da joj kažu da su je prevarili.

"Ja ne mogu da verujem šta ste mi priredili", ponavljala je Pavlovićeva nakon što je saznala istinu.

(Epk/Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track