Haris Džinović i Riblja čorba odneli 200 tona šljiva

Paritet

Haris Džinović i Riblja čorba odneli 200 tona šljiva

Stars -
Za nastup Harisa Džinovića i Riblje čorbe plaćeno je 2,1 milion dinara a sredstva za njihov nastup obezbedili su donatori, rekao je potpredsednik organizacionog odbora šljivijade

BLACE- Koncerti Harisa Džinovića i Riblje čorbe koštali su organizatore manifestacije Dani šljive u Blacu kao 200 tona šljiva..

Potpredsednik organizacionog odbora ovogodišnje šljivijade Miloš Čolić kaže da su Haris i Bora čorba angažovani u "paketu".

"Za nastup Harisa Džinovića i Riblje čorbe plaćeno je 2,1 milion dinara a sredstva za njihov nastup obezbedili su donatori", kaže Čolić. "Ovogodišnja otkupna cena šljive kreće se od osam do deset dinara, što znači da je njihov nastup koštao kao 200.000 kilograma šljiva, ili kao deset šlepera šljiva", kaže vlasnik jedne hladnjače.

Jedan od izlagača na šljivijadi kaže da se ovaj paritet nekako ne uklapa. Ili su šljive jeftine ili su oni skupi, kaže on.Jedanaesta po redu manifestacijea Dani šljive-Blace 2013. počela u petak kada je nastupio Haris Džinović. Sinoć su pevali Nada Topčagić, Marinko Rokvić i Sneki a šljivijada se završava večeras koncertom Riblje čorbe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja