HIPNOTERAPIJOM SMRŠALA 50 KG: Bez dijete i vežbe do vitke linije
Foto: Dejli Mejl

Bez napora

HIPNOTERAPIJOM SMRŠALA 50 KG: Bez dijete i vežbe do vitke linije

Život -
Nikada nisam imala osećaj da držim neku dijetu. Bilo je tako lako. Kilogrami su samo nestali, bez ikakavih napora

Lin Sejmor iz Southamptona u Velikoj Britaniji od detinjstva je imala probleme sa gojaznošću. Kada je broj njenih kilograma došao do broja 101, odlučila je da je krajnje vreme da smrša. Umesto dijeta i vežbanja, odabrala je manje konvencionalnu metodu, hipnoterapiju koja je dala neverovatne rezultate.

"Čitav život sam se borila sa viškom kilograma. Držala sam sve mnoge dijete, odlazila na grupne terapije, čak sam i uzimala dijetalne pilule kako bih smršala" rekla je Sejmorova. Ti načini su i davali rezultate, u jednom periodu je izgubila čak 44 kilograma, ali nažalost, svi efekti su bili kratkotrajni.

"Osećala sam se kao ogromna lopta. Nisam mogla lako da se krećem, hodala sam kao neka starica. Došla sam do tačke kada sam shvatila da moram da se rešim suvišnih kilograma", dodala je Lin.

Hipnoterapija je Lin pretvorila u drugu osobu

Prvo je pomislila da bi je gojaznosti spasao hirurški bajpas zahvat na želucu, ali joj je majka savetovala da proba sa hiponoterapijom. Pomoć je potražila u centru "Hampshire Hypnotherapy", gde je ostala godinu dana. Za to vreme izgubila je čak 50 kilograma koji se nisu vratili.

"Nikada nisam imala osećaj da držim neku dijetu. Bilo je tako lako. Kilogrami su samo nestali, bez ikakavih napora. Mislila sam da je tako nešto nemoguće",izjavila je Lin.

"Jedem stvari koje nikada ranije nisam jela, poput voća koje je sada moja užina. Mnogo se bolje osećam, povremeno imam bolove,ali sam mnogo zdravija i imam mnogo više energije", ispričala je Lin kojoj je gojaznost donela oseteroporozu i probleme sa disanjem. Iako je voće često na njenom jelovniku, Lin se ne odriče nijedne namirnice, jede šta god želi i kad poželi. Istakla je da su ljudi zadivljeni njenom transformacijom.

"Sada se i ne merim više. Ako mi odeća odgovara i osećam se dobro, vaga mi ne treba. Dokle god se osećam zdravo i dobro, brojke nisu važne", kaža ova sada vitka žena.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track