HIT FOTKA: Đoković postao Nadal, družio se sa gušterom i igrao golf sa Troickim
Foto: Tviter

Rafa Đoković

HIT FOTKA: Đoković postao Nadal, družio se sa gušterom i igrao golf sa Troickim

Tenis -
Pod nazivom "Rafa Đoković", srpski teniser je povezan sa Špancem na neobičan način, a ta fotografija je postala hit na internetu

MAJAMI - Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas će odigrati prvi meč na Mastersu u Majamiju. Rival drugom teniseru sveta u meču drugog kola je Žeremi Šardi.

U pripremi za eventualno osvajanje još jednog Mastersa, posle onog u Indijan Velsu, Novak se nije koncentrisao isključivo na tenis. Slobodno vreme je iskoristio da odigra partiju golfa sa Viktorom Troickim i svojim timom, o čemu je obavestio javnost putem društvenih mreža. Novak i Viktor su imali i jednog nenadanog gosta.

"Igrao sam golf danas sa mojim timom i Viktorom Troickim. Upoznali smo jednog "lokalca" na četvrtoj rupi. Sviđu mu se pesak", napisao je srpski teniser na Tviteru.

Đoković je dok je pisao na Tviteru možda i video najnoviju fotomontažu koju su uradili njegovi fanovi. Pod nazivom "Rafa Đoković", srpski teniser je povezan sa Špancem na neobičan način, a ta fotografija je postala hit na internetu.

Novak i Viktor na golfu, foto: Tviter
Novak i Viktor na golfu, foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track