HIT GAF POLITIČARKE: Britanskoj poslanici niko nije rekao da Jugoslavija više ne postoji!
Foto: BETA AP

Lapsus ili nostalgija

HIT GAF POLITIČARKE: Britanskoj poslanici niko nije rekao da Jugoslavija više ne postoji!

Planeta -
Poruka za Nejdin Doriz: Jugoslavija već neko vreme ne postoji. Raspad je uzrokovao neke nemire, ali izgleda da vi to niste ni primetili, poručivali joj građani na Tviteru

LONDON - Britanska konzervativna političarka Nejdin Doriz izazvala je burne reakcije javnosti i brojne komentare na društvenim mrežama nakon što je gostujući u emisiji BBC-a izjavila da Velikoj Britaniji preti veliki talas emigranata iz Jugoslavije.

Doriz je, u emisiji "Question time", u toku rasprave o labavim ograničenjima Evropske unije kad je reč o prilivu imigranata iz Bugarske i Rumunije, neočekivano pomenula i Jugoslaviju, zemlju koja više ne postoji. "Još nije došlo do plimnog talasa imigranata, ali bi to moglo da se desi sutra ili sledeće godine, to ne možemo da znamo i upravo to je problem", istakla je britanska konzervativka i dodala: "Moglo bi da dođe do plimnog talasa imigranata iz Jugoslavije."

To je bio odgovor Nejdin Doris na pitanje jednog člana publike u studiju, inače Rumuna, koji je pitao da li će doći do popuštanja "rasističke retorike" u Britaniji, pošto se pokazalo da strahovanja o masovnom prilivu imigranata posle 1. januara, kad je tržište rada EU otvoreno za radnike iz Rumunije i Bugarske, nisu ostvarena.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Lapsus Dorizove je juče bio hit tema na društvenoj mreži Tviter, pa je tako jedan korisnik napisao: "Nejdin Doriz očito nije fan Evrovizije", a drugi: "Poruka za Nejdin Doriz: Jugoslavija već neko vreme ne postoji. Raspad je uzrokovao neke nemire, ali izgleda da vi to niste ni primetili."

Radila sedamdesetih u Jugoslaviji

Dorizova je odgovarajući na kritike povodom ovog lapsusa na Tviteru odgovorila i da je tokom sedamdesetih godina prošlog veka radila u Jugoslaviji i naglasila da će "to uvek biti Yugo za nju".

Besna Ned bila u rijalitiju i jela životinjske anuse i testise

Inače, Dorizova, poznata i kao "Mad Nad" (Besna Ned) bila je suspendovana iz Konzervativne stranke jer je učestvovala u jednom realitiju 2012. godine u kojem je jela jagnjeće testise i nojev anus?!

http://www.youtube.com/watch?v=-U9eJ3MIPg8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track