HIT U RUSIJI: Putin na zlatnom Ajfonu!
Foto: Caviar-phone.ru

Zlatni telefon

HIT U RUSIJI: Putin na zlatnom Ajfonu!

Tech -
Kompanija "Caviar" je nedavno predstavio jedan takav model namenjen ruskom tržištu, a u ovoj kompaniji tvrde da je upravo njihova verzija pod nazivom "Caviar Supremo Putin iPhone"

Na ruskom tržištu dostupan je zlatni Ajfon sa ugraviranim Putinovim likom i s prvih nekoliko reči ruske himne.

Ajfon je jedan od najskupljih pametnih telefona na tržištu pa se tako model 5S u SAD prodaje po ceni od 650 dolara (u slobodnoj prodaji) za osnovni model kapaciteta 16GB.

Ova je cena velikom broju korisnika preskupa pa ljubitelji kompanije Epl ovaj telefon kupuju po jeftinijoj ceni, ali uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s mobilnim operaterima.

Međutim, pojedini korisnici malo dubljeg džepa koji žele da imaju telefon s kojim će "biti primećeni" često se okreću luksuznim brandovima mobilnih kompanija poput Vertua čiji su pametni telefoni napravljeni od titana i kože i čija cena iznosi više od deset hiljada dolara, odnosno luksuznim verzijama Ajfona koje su dodatno poboljšane i ukrašene zlatom i takođe koštaju više hiljada dolara.

Kompanija "Caviar" je nedavno predstavio jedan takav model namenjen ruskom tržištu, a u ovoj kompaniji tvrde da je upravo njihova verzija pod nazivom "Caviar Supremo Putin iPhone" najbolji način za izražavanje patriotizma.

Naime, ovaj pametni telefon, osim što je ukrašen sa zlatom, ima ugraviran portret Vladimira Putina i prvih nekoliko reči ruske himne.

Cena za ovakvo izražavanja patriotizma nije mala i za telefon treba izdvojiti oko 3.200 evra.

http://www.youtube.com/watch?v=sd-YoLuKQrI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track