Hoćete da radite za Etihad: Evo šta vam je sve potrebno!
Foto: Printskrin

Audicija u Beogradu 4, 5. i 6. avgusta

Hoćete da radite za Etihad: Evo šta vam je sve potrebno!

InfoBiz -
Kompanija zaposlenima nudi dobru platu, besplatan smeštaj, prevoz sa aerodroma, pristup kompanijskim bazenima, zdravstveno osiguranje i još dosta pogodnosti

BEOGRAD - Kompanija Etihad Airways objavilaje na sajtu jobs.cabincrew.com oglas u kome se navodi da ta aviokompanija traži osoblje, a audicija u Beogradu biće održana 4, 5. i 6. avgusta.

Ova aviokompanija iz Abu Dabija organizuje audicije širom sveta, a ljudi iz preko 110 država rade u njoj.

Kompanija je dosta i nagrađivana, a 2012. godine posada Etihad Ervejza je dobila nagradu z a "Vodeću posadu na Bliskom istoku".Od posade se traži da obezbede bezbednost svojih putnika, kao i pružanje usluga tokom leta. Kompanija zaposlenima nudi dobru platu, besplatan smeštaj, prevoz sa aerodroma, pristup kompanijskim bazenima, zdravstveno osiguranje i još dosta pogodnosti.Kandidati moraju da ispune sledeće zahteve: Morate imati najmanje 21 godinu Poznavanje engleskog je obavezno Poznavanje drugog jezika je poželjno Morate znati da plivate Bez tetovaža koje ne mogu da se prekriju uniformom Isto važi i za pirsinge, osim minđuša koje mogu samo žene da nose Ne smete imati kriminalni dosijePrijave se dostavljaju preko interneta, a iz kompanije vam šalju poziv za razgovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track