HOROR KOD JAGODINE: Mladići ubijeni i spaljeni u audiju!
Foto: Nebojša Mandić

U automobilu nađena dva ugljenisana tela

HOROR KOD JAGODINE: Mladići ubijeni i spaljeni u audiju!

Crna Hronika -
Policija veruje da je mladiće ubila osoba od koje su, navodno, hteli da kupe kola i da je jedan od ubijenih Srđan T. iz Švajcarske

JAGODINA - Ovakav zločin Jagodina ne pamti!Zapaljeni automobil, za koji je utvrđeno da je „audi“, s dva ugljenisana tela nađen je juče oko 8.30 na poljskom putu u selu Ratković u opštini Rekovac! Policija veruje da su u automobilu zapaljena dvojica mladića, ali budući da je plamen uništio sve dokaze i da je identifikacija žrtava gotovo nemoguća, imena još nisu saopštena. Ipak, Kurir nezvanično saznaje da je jedan od nastradalih Srđan T., koji već godinama živi u Švajcarskoj, a čiji rođaci žive u selu nedaleko od Jagodine!Došao na odmorPolicija još nije precizno rekonstruisala poslednje sate života dvojice mladića, ali pretpostavlja se da je motiv njihovog ubistva pljačka!- Srđan je došao u Srbiju na odmor, a u nedelju uveče s prijateljima je bio u Kragujevcu. Tad je poslednji put viđen. Dvojica nastradalih mladića su se posle provoda u Kragujevcu najverovatnije našla s trećom osobom kako bi se Srđanov prijatelj dogovorio o kupovini automobila. Srđan je, prema našim saznanjima, samo trebalo da preveze prijatelja i „prodavca“ do mesta gde je bio parkiran taj auto - kaže naš izvor.Ipak, izgleda da su mladići neoprezno uleteli u zamku svirepog ubice!- Ubica im je u jednom trenutku naredio da skrenu s glavnog puta. Uzeo im je novac, a onda ih hladnokrvno ubio i zapalio „audi“ - kaže on. Meštani sela Ratković užasnuti su onim što se desilo na potezu zvanom Sarinac, odnosno na Sarinačkom putu. U tom delu sela uglavnom su njive i postoji tek poneka kuća i samo jedna vikendica.Plamen na brdu- U nedelju oko ponoći videla sam plamen na susednom brdu. Mislila sam da je neko zapalio strnjiku i nisam svemu pridavala značaj. Tek kad sam u ponedeljak ujutro videla policiju, saznala sam da se desila tragedija - ispričala je Snežana Ristić.Mladić koji je našao zapaljeni automobil kaže da je s bratom išao u šumu da seče drva.- Skrenuli smo s glavnog puta i prešli na zemljani, a na oko 500 metara primetili smo da nešto gori. Kad smo prišli, video sam da je zapaljen automobil. Odmah sam pozvao policiju, a oni su mi rekli da pogledam registarske oznake. Prišao sam i video u automobilu dva ugljenisana tela. Odmah sam to rekao policiji i udaljio se - rekao je naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Ubijen u ovom autu... Srđan T.
Ubijen u ovom autu... Srđan T.

Srđan popio piće u „Plazi“Prema nezvaničnim informacijama, Srdan T. poslednji put je viđen u nedelju u velikom šoping-centru „Plaza“ u Kragujevcu.- Bio je ovde u nedelju, tokom dana, s nekim društvom. Malo su posedeli, popili piće i otišli. Ništa neuobičajeno se nije događalo za tim stolom - rekao je za Kurir konobar u jednom od kafića u „Plazi“.U vozilu možda i više žrtava?Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Jasminka Velisavljević izjavila je da ne može tačno da potvrdi da li su u automobilu bile samo dve osobe, budući da je vozilo u požaru potpuno uništeno i da se ne znaju čak ni registarske oznake!- Ne zna se pouzdano koliko je ljudi bilo u zapaljenom vozilu, možda dvoje, možda više. Dala sam nalog za veštačenje, biće urađena i DNK analiza nađenih ostataka i tek tad možemo imati neke konkretnije podatke - izjavila je sudija Velisavljević.Ugljenisana tela24. april 2009 - Ugljenisana tela Gorana Marića (38) i Ilije Novovića (34) nađena su u zapaljenom džipu na njivi kod Dobanovaca. Marić i Novović najpre su ubijeni sa po nekoliko hitaca u glavu u podnožju Avale, a njihova tela potom su prevezena u Dobanovce i zapaljena. Novović je nađen u gepeku, a Marić iza zadnjeg sedišta. Ubistvo još nije rasvetljeno.10. maj 2013 - Ugljenisano telo taksiste Zlatka Tomića (52) nađeno je u izgorelom „golfu“ na putu Irig-Šatrinci. Automobil je bio u žbunju nekoliko metara od puta. Tomićev nestanak policiji je prijavila njegova porodica 8. maja. Ubica još nije uhapšen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track