HOROR: Nevinu devojčicu silovao u kolima!

Kod Petrovca na Mlavi

HOROR: Nevinu devojčicu silovao u kolima!

Crna Hronika -
Milorad S. (18) uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao M. M. (14), pretukao je i naveo trojicu maloletnika da je ucenom nateraju da ih oralno zadovolji na jednom fudbalskom igralištu

PETROVAC NA MLAVI - Užasno!Milorad S. (18) uhapšen je zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M. (14) iz Petrovca na Mlavi. Osim njega, privedena su i trojica maloletnika kojima se na teret stavlja da su primorali devojčicu da ih oralno zadovolji.- Milorad S. je odranije poznavao M. M. Njene muke počele su u avgustu, kad ju je Milorad S. nagovorio da se nađu na jednom igralištu. Tada ju je naterao da ga oralno zadovolji - kaže izvor Kurira iz istrage.Nakon zlostavljanja Milorad se pohvalio trojici drugova. Tvrdio je da ju je tada slikao.- Bio je pun sebe! Došao je kod trojice maloletnika i rekao im kako ima fotografije na kojima se vidi kako ga M. M. oralno zadovoljava. Rekao je drugovima: „Idite kod nje, neka i vas zadovolji. Recite joj da ćemo svima pokazati slike ako to ne uradi.“ Nesrećna M. M. bila je primorana da oralno zadovolji i trojicu maloletnika - kaže naš sagovornik.Tu se, nažalost, devojčicine muke nisu završile. U novembru prošle godine naterao ju je da uđe u njegov automobil.- Ponovo ju je odvezao na isto igralište, gde ju je silovao. Devojčica je s njim na najgori mogući način izgubila nevinost. Plakala je i jaukala, ali Milorad nije odustajao - kaže izvor Kurira.Miloradu S. određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje pred istražnim sudijom. Trojica maloletnika puštena su da se brane sa slobode.

Brutalno pretukao svoju žrtvuMilorad S. je nekoliko dana pre nego što je istina izašla na videlo pretukao zlostavljanu devojčicu.- Roditelji su krajem januara videli da im je dete modro. Rekli su M. M. da im objasni odakle joj modrice. Devojčica se tad slomila, briznula u plač i ispričala kroz kakav pakao je prošla. Otac M. M. je otišao u policiju 25. januara i sve prijavio - kaže izvor Kurira.Crni bilans♦ februar 2013 - O. B., (15) s posebnim potrebama, obljubio je nemoćnog druga Z. P. (12) u Mladenovcu.♦ novembar 2012 - Radovan M. (61) uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojčicu (13)♦ oktobar 2012 - Milan Đ. iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je u julu 2012. na putu silovao devojčicu.♦ avgust 2012 - Denis A. (20) iz okoline Sokobanje uhapšen je zbog sumnje da je, preteći bombom, silovao devojku (16).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track