HOROR U ALEKSINCU: Čitavu noć silovao babu od 83 godine!
Foto: Shutterstock

Uhapšen manijak

HOROR U ALEKSINCU: Čitavu noć silovao babu od 83 godine!

Crna Hronika -
Pomahnitao: Nakon što je N. M. (83) odbila da mu da pozajmicu, Zoran M. (43) povikao: „Ne tražim novac, došao sam da te j..em“, a zatim počeo da joj gura prste u polni organ

ALEKSINAC - Horor!Zoran M. (43) iz aleksinačkog sela Gornja Peštanica uhapšen je zbog sumnje da je silovao staricu N. M. (83)! On je staricu, kako je saopštila policija, napao u nedelju u njenoj kući u Aleksincu i nad njom se čitavu noć seksualno iživljavao.Došao po parePolicija je uhapsila manijaka, a posle saslušanja kod tužioca biće odlučeno da li će biti zadržan u pritvoru. Kako saznajemo od izvora iz istrage, Zoran je iskoristio ranije poznanstvo sa staricom da bi ušao u njenu kuću.- Oni se znaju odranije preko zajedničkih rođaka, pa baka nije posumnjala da on ima loše namere. Pustila ga je u kuću jer joj je kazao da ima za nju jednu molbu. Najpre joj je tražio novac na zajam, a kada mu je ona odgovorila da para nema, rekao joj je: „Sad ne tražim novac, došao sam da te j..em! Savladao je nemoćnu ženu, stavio joj je ruku na usta da ne bi vikala, a zatim ju je svukao do gole kože! Gurao joj je prste u polni organ, pripremajući se za silovanje, ali nije uspeo da postigne erekciju. Posle dužeg maltretiranja starice, kada je shvatio da ne može da uradi ono zbog čega je došao, otišao je iz njene kuće - kaže naš izvor iz policije. Čim je manijak otišao, prestravljena baka je otišla u policijsku stanicu i prijavila silovanje.- Starica nije imala povrede, ali je preživela veliku psihičku traumu, zbog čega nije bila u stanju da do detalja opiše događaj i u prvom trenutku identifikuje napadača. Kasnije smo Zorana M. tražili na kućnoj adresi u Gornjoj Peštanici, ali smo od komšija saznali da se tamo nije pojavljivao. Sutradan smo ga otkrili i uhapsili u Aleksincu, a prilikom privođenja nije pružao otpor - saznajemo u istrazi.Sve negiraoNa saslušanju u policiji Zoran M. je negirao delo.- On tvrdi da je baka sve izmislila! Priznao je samo da je bio u njenoj kući i da je svratio na kafu - kažu naši izvori.

PovratnikNAPAO I PRE ŠEST GODINAZoran je već odležao šest meseci zatvora zbog toga što je pre šest godina napastvovao komšinicu, takođe staricu.Tada je to delo okarakterisano kao nedozvoljene polne radnje, a ovog puta će odgovarati zbog silovanja jer je pokazao ozbiljnu nameru da delo izvrši.

HRONOLOGIJA Silovanje starica- JUN 2013 - Milan Đ. (23) iz okoline Aleksinca uhapšen zbog sumnje da je obio kuću komšinice V. M. (81), a zatim joj stavio jastuk preko lica i silovao je.- MART 2013 - Milovan M. (34) iz okoline Svrljiga uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje staricu K. Ž. (89). Milovan M. je 2012. odslužio 12 godina robije zbog toga što je silovao i zaklao staricu.- JANUAR 2013 - Zoran Z. (47) iz sela Grujinci kod Bosilegrada uhapšen je zbog sumnje da je silovao staru i bolesnu ženu u selu u okolini Bosilegrada.- JANUAR 2013 - Nenad R. (19) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u Mirijevu silovao Ljiljanu J. (69).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja