HOROR: Ubila se zbog poklona sinu!

U Beogradu

HOROR: Ubila se zbog poklona sinu!

Crna Hronika -
Sandra J. (29) skočila sa dimnjaka toplane zato što sa bivšim suprugom nije mogla da se dogovori šta da kupe detetu za rođendan

BEOGRAD - Isekla vene, pa skočila!

Sandra J. (29), koja je u ponedeljak isekla vene, a zatim skočila s dimnjaka toplane u Rakovici, ubila se zbog toga što sa bivšim suprugom nije mogla da se dogovori oko poklona za rođendan trogodišnjeg sina, saznaje Kurir!- Sandra J. i njen muž su se razišli, a dete je, prema dogovoru, nekoliko dana provodilo kod majke, a nekoliko kod oca. Kad je trebalo da proslave dečakov treći rođendan, sastali su se da se dogovore koji poklon da mu kupe i kako da organizuju proslavu - kaže izvor Kurira iz istrage.Međutim, Sandra J. i njen bivši suprug nisu uspeli da se dogovore, već su se žestoko posvađali.- Na kraju nisu ni napravili planove za organizaciju rođendana! To je Sandru mnogo pogodilo i povredilo. I ranije je patila zbog rastanka od muža i često je bila tužna. Nažalost, svađa sa suprugom i njihovo neslaganje s poklonom i žurkom iznenađenja za dečaka bili su kap koja je prelila čašu - kaže naš sagovornik.Sandra se u stanju potpunog rastrojstva vratila u svoj stan.- Pokušala je da iseče vene na rukama. Međutim, rane su joj bile površinske, ali je ona bila istrajna u nameri da se ubije! Potresena, otišla je do toplane u Rakovici. Preskočila je ogradu i popela se na dimnjak, a onda skočila - kaže izvor Kurira.Telo Sandre J. u lokvi krvi našao je u ponedeljak oko šest sati ujutru čuvar toplane, koji je odmah pozvao policiju.

Psiholog: Očigledno je bila u depresijiPsiholog Aleksandra Janković kaže da povod za samoubistvo Sandre J. zvuči kao krajnje banalna stvar, ali je očigledno da je devojka duže bila u depresiji i da je imala ozbiljne probleme koje nije prevazišla.- Sve se u njenom životu desilo u vrlo kratkom periodu - udaja, dete, pa razvod. To što je razvedena izazvalo je u njoj strah kako će se snaći kao samohrana majka. Problemi su se nagomilavali, a to što se sa suprugom nije dogovorila oko dečjeg poklona bilo je okidač. Očigledno je da je imala jasnu nameru da se ubije i bila je uporna u tome - kaže Jankovićeva za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track