Horoskop: Otkrijte SMS poruke na koje padaju pojedini znakovi

Astro

Horoskop: Otkrijte SMS poruke na koje padaju pojedini znakovi

Pop kultura -
Iako slanje poruka putem mobilnog ili društvenih mreža može biti vrlo zabavno, romantično i seksi, nisu svi dobri u zavođenju i opisivanju osećaja

Iako pismo u sandučetu i miris mastila na papiru ne može da zameni nijedna poruka poslata putem moderne tehnologije, nov način komunikacije i zavođenja postao je neverovatno popularan. Iako slanje poruka putem mobilnog ili društvenih mreža može biti vrlo zabavno, romantično i seksi, nisu svi dobri u zavođenju i opisivanju osećaja.

OvanIako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice ni poruke im nisu strane. Oni će pronaći pesmu koja opisuje njihova osećanja ili će citirati nekog pesnika što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.

BikRomantični Bikovi vole da se igraju i zabavljaju ljubavnim porukama. No njihove poruke ne sadrže samo reči već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih reči.

BlizanciOni su majstori verbalnog zavođenja pa im poruke itekako idu u susret. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni najromantičnijih i najdubljih reči koje će otopiti onoga kome su namenjene, a ako žele da budu duhoviti dobro će ih i nasmejati.

RakRakovi obožavaju da iskazuju osećanja rečima pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će otkriti sve ono što nikako ne mogu licem u lice. Njihove poruke nisu prepisane već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

LavLavovi bi radije izgovorili i pokazali nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje već eventualno jednu, mudru i pomno odabranu poruku koja bi trebala kratko i slatko da opiše njihovo trenutno stanje emocija.

DevicaZašto gubiti dragoceno vreme na dopisivanje kada sve to možete da učinite oči u oči? Ovo je moto Devica koje baš i ne vole da pišu o svojim osećajima. Kada se potrude poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovani praviće se da nečiju poruku nisu ni videli.

VagaRadoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka kao i zavođenju preko istih. Vole mudre i romantične citate iz pesama i knjiga koji mogu biti i dvosmisleni i te time žele da zaintrigiraju osobu kojoj su namenjene.

ŠkorpionIntrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje itekako privlači. Tajanstveni Škorpioni vole da se igraju rečima, a više od svega ih privlači "peckanje" i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

StrelacDuhoviti Strelci vole da filozofiraju, a samim tim njihove su poruke vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje može da se opiše kao pravo filmsko udvaranje.

JaracRomantičan i željan nežnosti Jarac obožava zavođenje putem pisanih poruka. Oni uživaju da čitaju lepe reči upućene njima, ali isto tako, kada su "zagrejani" za nekoga vole da pišu iskreno i otvoreno o svojim osećanjima i dragoj osobi da otvore dušu.

VodolijaVodolije su umetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni ne vole da se "igraju" romantičnim rečima već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pesama.

RibeRibe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele da zavode i da budu zavedene. Oni su neverovatni zavodnici koji jako dobro znaju što i kada da napišu, ali jednako tako su slabi na reči koje su poklonjene njima.

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track