HRABROST: Vlasnica menjačnice sama oterala pljačkaše!

Petrovac na Mlavi

HRABROST: Vlasnica menjačnice sama oterala pljačkaše!

Crna Hronika -
Ispostavilo se da je radnica upravo vlasnica menjačnice, koja nije dozvolila da je razbojnik opljačka. Pošto mu je doviknula ''Sad ćeš da vidiš šta ćeš da dobiješ'', ona je istrčala iz menjačnice i pojurila razbojnika. On se tada dao u beg, ostavivši torbu u menjačnici

POŽAREVAC - Policija je uhapsila Enea Kostića (19) iz Bradarca, Vladimira Starčevića (19) iz Užica i Stefana Đurića (24) iz Požarevca, zbog sumnje da su 12. decembra pokušali da opljačkaju menjačnicu u centru Petrovca na Mlavi.

Kako saznajemo iz istrage, oni su najpre u jednoj kineskoj radnji kupili plastični pištolj i ''fantomke'', a potom se uputili do menjačnice ''ZEVS'' DD, u Ulici srpskih vladara. - Ene Kostić tada je kroz šalter menjačnice ubacio torbu i, uz pretnju pištoljem, naredio radnici da u nju ubaci sve pare.

Međutim, ispostavilo se da je ta radnica upravo vlasnica menjačnice, Dušica Bogomirović (50) iz Velikog Laola, koja nije dozvolila da je razbojnik opljačka. Pošto mu je doviknula ''Sad ćeš da vidiš šta ćeš da dobiješ'', ona je bacila torbu, istrčala iz menjačnice i pojurila razbojnika. On se tada dao u beg, ostavivši torbu u menjačnici – saznajemo iz istrage.

Za samo par sati, policija je osumnjičenu trojku pronašla u kafani u centru Petrovca.

Prema njihovom planu, Ene je trebalo da obavi pljačku, dok bi ga dvojica saučesnika čekala u blizini.

Nakon hapšenja, njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predati nadležnom tužiocu.

Zanimljivo je da su osumnjičene otkrili saobraćajni policajci, nakon čega je usledilo munjevito hapšenje.

Inače, ovo nije prvi put da petrovačka policija ovako brzo reaguje, jer se i ranije, u više navrata, dešavalo da vinovnike pljačke pronađe i uhapsi za samo par sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja