Hrvata oterale NATO bombe

Košarka

Košarkaš Goran Suton detinjstvo proveo u Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac

Gornji Milanovac

Dete iz mešovitog braka.
Košarkaš Cibone Goran Suton (26) izjavio je da je imao teško detinjstvo jer potiče iz mešovitog braka, Hrvata i Srpkinje. Kaže da je zbog rata morao da beži iz Sarajeva, a potom i od NATO bombi iz Gornjeg Milanovca, gde je bio kod rodbine.

- Sa šest i po godina iz ratnog Sarajeva otišao sam s mamom Živanom kod njenih prijatelja u Gornji Milanovac. Poneli smo jedan kofer misleći da ćemo ostati tamo dve nedelje, a ostali smo sedam i po godina - rekao je Suton i dodao:

- Otac Miroslav je ostao u Sarajevu, ali je nakon šest meseci i on došao u Srbiju. Kada smo saznali da će NATO bombardovati Srbiju, mama je spakovala stvari i krenuli smo natrag u Sarajevo, jer je tata pokušavao da obnovi kuću. Nismo se tamo zadržali, vrlo brzo smo otišli u Ameriku.

(S. R.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Sasa NS

  Sasa NS

  Šta reći na ovu gornju priču? Gornji Milanovac je, uz Zrenjanin, jedini grad u Srbiji na koji za vreme NATO agrsije nije pala ni jedna jedina bomba!!!

  8 Odgovori 
 • titov omladinac

  titov omladinac

  Kako sve instrumentalizujete u svoju percepciju sveta, dogadjaja i politike. On se ipak vratio u Sarajevo, i odlazak u ameriku - iluzija od amerike - moze imati puno razloga i motica. Ko im je razorio kucu, kao i mojoj porodici stan ? Koji je dokaz i pretpostavka da bi zapadni kriminalci iz NATO-a bombardovali bas njega i njegovu porodicu ??

  5 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Sasa NS

  Sasa NS

  Šta reći na ovu gornju priču? Gornji Milanovac je, uz Zrenjanin, jedini grad u Srbiji na koji za vreme NATO agrsije nije pala ni jedna jedina bomba!!!

  8 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Austrija je blizak i odan pristalica Srbije na putu ka EU Sebastijan Kurc šef austrijske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!