Hrvata oterale NATO bombe

Košarka

Košarkaš Goran Suton detinjstvo proveo u Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac zoom

Gornji Milanovac

Dete iz mešovitog braka.
Košarkaš Cibone Goran Suton (26) izjavio je da je imao teško detinjstvo jer potiče iz mešovitog braka, Hrvata i Srpkinje. Kaže da je zbog rata morao da beži iz Sarajeva, a potom i od NATO bombi iz Gornjeg Milanovca, gde je bio kod rodbine.

- Sa šest i po godina iz ratnog Sarajeva otišao sam s mamom Živanom kod njenih prijatelja u Gornji Milanovac. Poneli smo jedan kofer misleći da ćemo ostati tamo dve nedelje, a ostali smo sedam i po godina - rekao je Suton i dodao:

- Otac Miroslav je ostao u Sarajevu, ali je nakon šest meseci i on došao u Srbiju. Kada smo saznali da će NATO bombardovati Srbiju, mama je spakovala stvari i krenuli smo natrag u Sarajevo, jer je tata pokušavao da obnovi kuću. Nismo se tamo zadržali, vrlo brzo smo otišli u Ameriku.

(S. R.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Sasa NS

  Sasa NS

  Šta reći na ovu gornju priču? Gornji Milanovac je, uz Zrenjanin, jedini grad u Srbiji na koji za vreme NATO agrsije nije pala ni jedna jedina bomba!!!

  8 Odgovori 
 • titov omladinac

  titov omladinac

  Kako sve instrumentalizujete u svoju percepciju sveta, dogadjaja i politike. On se ipak vratio u Sarajevo, i odlazak u ameriku - iluzija od amerike - moze imati puno razloga i motica. Ko im je razorio kucu, kao i mojoj porodici stan ? Koji je dokaz i pretpostavka da bi zapadni kriminalci iz NATO-a bombardovali bas njega i njegovu porodicu ??

  5 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Sasa NS

  Sasa NS

  Šta reći na ovu gornju priču? Gornji Milanovac je, uz Zrenjanin, jedini grad u Srbiji na koji za vreme NATO agrsije nije pala ni jedna jedina bomba!!!

  8 Odgovori 

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Ponuđeno nam je mesto vicepremijera, ali nismo prihvatili jer nismo spremni na tu vrstu obaveza Ištvan Pastor

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh