HRVATI LUPALI KOLA PO NOVOM SADU: Zagrepčani psovali „zaostalu Srbiju“!

Huligani

HRVATI LUPALI KOLA PO NOVOM SADU: Zagrepčani psovali „zaostalu Srbiju“!

Crna Hronika -
Zagrepčani, zajedno sa vozačem automobila dubrovačkih registracija, u razmaku od dvadesetak minuta izazvali četiri saobraćajne nesreće, u kojima su oštećena četiri automobila
1 / 2

NOVI SAD - Oštetili četiri automobila.Zagrepčani Mihael K. (24) i Ivana J. (26) privedeni su u Novom Sadu zbog sumnje da su, zajedno sa sugrađaninom Mladenom K. (32), vozačem automobila dubrovačkih registracija, u razmaku od dvadesetak minuta izazvali četiri saobraćajne nesreće, u kojima su oštećena četiri automobila! Ni u jednom slučaju državljani Hrvatske nisu sačekali dolazak policije, već su odlazili s lica mesta.

U krvi 0,78 promila... Mihael K.
U krvi 0,78 promila... Mihael K.

- Kada je, napokon, posle potrage patrola primetila na Sunčanom keju tri sumnjive osobe i tražila od njih isprave, Mihael i Ivana su počeli da ih vređaju! Galamili su: „Je..m ti ovu zaostalu Srbiju, je..m ti sve zaostale Srbe!“ Neprestano su psovali i vređali - rekao je naš izvor.Alko-testom je utvrđeno da je Ivana J. imala 1,04 promila alkohola u krvi, Mihael K. je imao 0,78 promila, dok je Mladen K. odbio testiranje.

Saputnica... Ivana J.
Saputnica... Ivana J.

- Osim prekršajne prijave, vozaču Mladenu K. sledi i kazna zbog oštećenja četiri vozila, kao i zbog vožnje bez vozačke dozvole! Ivani i Mihaelu sudija je izrekao novčanu kaznu, pa je devojka kažnjena sa 10.000 dinara, a Mihael sa 18.000 dinara. Mladen K. je kažnjen sa 300.000 dinara ili 90 dana zatvora, jednom godinom zabrane ulaska u Srbiju i jednom godinom zabrane upravljanja motornim vozilom - dodaje naš izvor.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track