Hrvati pucali na Željka Samardžića

Pucnjava u Hrvatskoj

Hrvati pucali na Željka Samardžića

Stars -
Posle pevačevog nastupa u klubu „Hacijenda“ u Vodicama lokal je kamenovan i na njega je pucano iz vatrenog oružja

Dramatično!Po završetku koncerta Željka Samardžića u klubu „Hacijenda“ u hrvatskom primorskom mestu Vodice nepoznati počinioci pucali su iz vatrenog oružja i kamenovali klub, a policija i dalje traga za napadačima! Kako navode hrvatski mediji, do incidenta je došlo posle završetka nastupa srpskog pevača, a slučaj je u sredu oko šest ujutro prijavljen policiji.- U Vodicama, u tamošnjem disko klubu, nepoznati počinioci su kamenjem i vatrenim oružjem oštetili fasadu i krov, a nastala šteta procenjena je na više stotina evra - stoji u saopštenju Šibensko-kninske policijske uprave.Menadžer Željka Samardžića Saša Đorđević za Kurir kaže:- Željko već godinama nastupa po svim velikim gradovima u Hrvatskoj i nikad nije došlo ni do najmanjeg incidenta. Čak se svaki put dešavalo da po ceo sat ostane da se slika s fanovima. Ovaj napad se nije desio jer je u pitanju srpski pevač, jer da jeste, desio bi se pre nastupa ili tokom njega, a ne četiri sata kasnije.

Željku umro otacIako mu je nedavno, 6. avgusta, preminuo otac, Željko je skupio snage i nastavio s nastupima. Ipak, njegovi prijatelji kažu da je pevač danima u lošem stanju jer je bio veoma vezan za oca i da je ovaj gubitak teško podneo.(M. K. V.)

Nije prvi putBezbednost srpskih pevača u Hrvatskoj dovodila se u pitanje i prethodnih godina. Koncert Nikole Rokvića u diskoteci u Posušju otkazan je zbog dojave o postavljenoj bombi, a iz istog razloga otkazani su nastupi Dragane Mirković i Mileta Kitića, dok je koncert Ane Nikolić u Dubrovniku procenjen kao visokorizičan, zbog čega je otkazan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track