Hulahan ne igra protiv Srbije

Povrede

Hulahan ne igra protiv Srbije

Fudbal -
Irci će u Beogradu igrati i bez trojice najiskusnijih igrača koji su nastupali za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini – Kina, Givena i Dana

Fudbalski savez Irske saopštio je da će igrač sredine terena Vesli Hulahan zbog povrede propustiti prijateljsku utakmicu sa Srbijom sledeće srede u Beogradu. Selektor Đovani Trapatoni pozvao je Hulahana u reprezentaciju umesto takođe povređenog Darona Gibsona iz Evertona, ali fudbaler Noriča ima problem sa petom zbog kojeg neće moći da igra.

Kako se navodi u saopštenju, 30-godišnji Hulahan je razočaran što neće doći u Beograd, ali je odlučio da ne rizikuje pošto će uskoro početi nova sezona engleske Premijer lige. On, inače, nije igrao za nacionalni tim Irske još od 2008. godine. Irci će u Beogradu igrati i bez trojice najiskusnijih igrača koji su nastupali za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini – Robija Kina, Šeja Givena i Ričarda Dana.

Utakmica Srbije i Irske naredne srede na „Marakani“ počeće u 20.45, a to će biti debitantski meč Siniše Mihajlovića kao selektora Srbije na domaćem terenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track