HUMANI SUAREZ: Možda grize na terenu, ali je ljudina van njega
Foto: Tviter

Van terena je drugi čovek

HUMANI SUAREZ: Možda grize na terenu, ali je ljudina van njega

Fudbal -
Sjajni Urugvajac postaje sve veći idol čitavom Liverpulu

Luis Suarez je najbolji strelac i verovatno fudbaler Premijer lige u ovom trenutku. Međutim, Luis Suarez je čovek koji je kažnjavan zbog rasističkog ispada prema bafanzivcima Mančester junajteda Patrisu Evri i ugriza za rukukapitena Čelsija Branislava Ivanovića.

Mnogi kažu da koliko je dobar fudbaler, toliko je loš čovek, ali to je daleko od istine. Najsvežija anegdota o sjajnom Urugvajcu datira od ovog ponedeljka, a prepričava je stric dečaka sa Daunovim sindromom.

"Moj bratanac se igrao u parku i prišao mu je tip sa naočarima. Počeo je da se igra sa njim i njegovom loptom u bojama Liverpula. Čovek je pustio da mu dečak provlači loptu kroz noge i da ga dribla nekoliko puta za redom. Moj brat, dečakov otac, mislio je da je to još jedan dosadan tip koji želi da pokaže kako i on zna da igra fudbal. Međutim, kada sam mu rekao da se iza kačketa i naočara krije Luis Suarez on se oduševio! Počeo je i on da se igra loptom sa sinom i Suarezom, tražio je da se slikaju i bio je oduševljen što je baš njegov sin "prodao fore" velikom Suarezu", rekao je dečakov stric i dodao da je zahvalan Suarezu što će njegov bratanac kada odraste imati uspomenu da je igrao fudbal sa jednim od najboljih fudbalera koji su ikada nastupali za tim sa "Enfilda".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track