HUMANITARNA AKCIJA: Bori se, Milojeviću!

HUMANITARNA AKCIJA: Bori se, Milojeviću!

Ostali sportovi -
Rukometaši mokrinske i beogradske Crvene zvezde igrali meč za golmana Zvonka Milojevića, povređenog u saobraćajki

Humano!Muški i srčano, baš kao što to čini Zvonko Milojević kako bi ponovo stao na noge, izgledala je humanitarna rukometna utakmica u kojoj su tesnim rezultatom 27:26 beogradski crveno-beli savladali Crvenu zvezdu iz Mokrina.- Ne pamti se da je u Mokrinu vladalo takvo interesovanje za jedan rukometni susret - potvrdio je Kuriru sekretar domaćeg kluba Branislav Zrnić, koji je i inicirao utakmicu za legendarnog golmana.Dve Zvezde su i pre šest godina odigrale humanitarnu rukometnu utakmicu. Tada je celokupan prihod za odlazak na složenu operaciju šaka u Nemačkoj bio namenjen okorelom zvezdašu - Branislavu Zrniću. Ostalo je upamćeno da mu je tada u pomoć pritekao Mladen Krstajić i priložio 10.000 evra:- Kao neko ko voli da na Marakani oseti huk Delija, ali se i divi Zvonku Milojeviću, odlučio sam da organizujem ovaj rukometni spektakl. Mimo prihoda ostvarenog od prodaje ulaznica, Delije su sakupile novac za Miloju. Šteta što je kapacitet hale u Mokrinu samo 500 gledalaca, jer bi i trostruko veća dvorana bila mala da primi sve poštovaoce Zvonka Milojevića - rekao je Zrnić.

 Zvonko Milojević
Zvonko Milojević

Peruničić i Zrnić
Peruničić i Zrnić

Delije su uz tebe- Došli smo da pružimo podršku ikoni svog voljenog kluba. Zvonko Milojević je oličenje nekoga ko ne želi da klone duhom i ko se bori. Miloje, Delije će uvek biti uz tebe - poručila je grupa navijača crveno-belih iz Kikinde koja je frenetično navijala za voljeni klub i Miloja.

Peruničić: Čovek s lavljim srcemTrener beogradskih crveno-belih Nenad Peruničić priznao je da su bez razmišljanja prihvatili poziv da odigraju ovu utakmicu za, kako je rekao, veliku Zvezdinu legendu:- Miloje je borac s lavljim srcem. Svima nam pokazuje kako jedan sportista može da se nosi s takvim problemom. Želim mu svaku sreću i da izdrži. Kapa dole i Delijama - poručio je Peruničić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track