HUMANITARNA AKCIJA: Daniel Kajmakoski i Una Senić prikupljaju novac za Lazara Rišara!

X Factor

HUMANITARNA AKCIJA: Daniel Kajmakoski i Una Senić prikupljaju novac za Lazara Rišara!

Pop kultura -
Mesec januar posvećen je prikupljanju pomoći Lazaru Rišaru iz Sombora, uspešnom mladom sportisti o kojem su mediji već izveštavali, a ovoga puta humanitarnoj akciji su se priključili i učesnik "X Factora" Danijel Kajmakoski i voditeljka Una Senić

Daniel Kajmakoski i Una Senić pridružili su se humanitarnoj akciji kluba Muzej iz Novog Sada koji prethodnih osamnaest meseci organizuje humanitarne večeri za pomoć onima kojima je to najpotrebnije!

Mesec januar posvećen je prikupljanju pomoći Lazaru Rišaru iz Sombora, uspešnom mladom sportisti o kojem su mediji već izveštavali, a ovoga puta humanitarnoj akciji su se priključili i učesnik "X Factora" Danijel Kajmakoski i voditeljka Una Senić.

"Lazar i dalje živi u veoma teškim uslovima! Rado smo se odazvali pozivu organizatora, a ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da večeras dođu na ovo humanitarno veče, da zajedno pomognemo ovom mladiću", kaže Una Senić, jedna od voditeljki X Factora.

Daniel i Una će, kao i svi dosadašnji VIP gosti, posetiocima kluba deliti besplatno piće, a od njih će za uzvrat tražiti da u okviru svojih mogućnosti doniraju određene svote novca za pomoć Lazaru Rišaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track