HUREM NAŠLA NOVOG SULTANA: Merjem u Selimovom zagrljaju
Foto: Facebook

Tajna veza

HUREM NAŠLA NOVOG SULTANA: Merjem u Selimovom zagrljaju

Pop kultura -
Glumica je u tajnoj vezi sa Enginom Ozturkom, koji glumi Selima u seriji Sulejman Veličanstveni

Sultanija Hurem u zagrljaju sultana Selima. Naime, glumica Merjem Uzerli, sultanija Hurem, i turski glumac Engin Ozturk, koji glumi Selima u seriji Sulejman Veličanstveni, odnedavno su u tajnoj ljubavnoj vezi,a to su potvrdili i pojedini glumci iz serije Sulejman Veličanstveni, čija je poslednja klapa pala pre nekoliko dana.

Podsetimo, Merjem Uzerli porodila se i na svet je donela ćerkicu Laru, a u julu će se prvi put naći u naručju tate, biznismena Džana Ateša. Larina mama, popularna glumica je ovu odluku saopštila istanbulskim prijateljima u telefonskom razgovoru.

"Ćerka i otac će se uskoro sresti", kratko je rekla Merjem, iako je u januaru kategorički odbila Džanovu molbu da mu dozvoli da prisustvuje porođaju i da ćerki da svoje prezime. Umesto toga, beba je u matične knjige rođenih upisana kao Uzerli.

Ali vreme je donelo smirenije razmišljanje i glumica je shvatila kako nema pravo da ćerkici uskrati viđenje sa ocem, iako je on, saznavši da je trudna, zahtevao da abortira, što je ona odbila. Pojedni mediji tvrde da je na ovu odluku popularne glumice uticao Engin Ozturk (28) koji u Sulejmanu Veličanstvenom glumi Selima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track