I Nišlije traže ukidanje TV pretplate

Predizborno obećanje

I Nišlije traže ukidanje TV pretplate

Društvo -
Centar za zaštitu potrošača "Forum" zatražio je od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ispuni predizborno obećanje i ukine TV pretplatu

BEOGRAD - Centar za zaštitu potrošača "Forum" iz Niša zatražio je danas od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ispuni predizborno obećanje i ukine TV pretplatu.

U otvorenom pismu predsedniku Nikoliću navodi se da je on građanima obećao da će, ako glasaju za njega, ukinuti TV pretplatu, i da sada građani očekuju da će to obećanje biti ispunjeno.

"Ovo će biti test o poverenju koje ste dobili od građana i očekujemo da ih nećete izneveriti", navodi se u pismu. Centar za zaštitu potrošača "Forum" podseća Nikolića da je u predizbornoj kampanji pozvao učesnike na izborima da se izjasne o tome kako će da se reše veliki dugovi građana prema državi, navodeći da i država ima velike dugove prema građanima kroz neisplaćene poreze i doprinose.

"Dok građani pozivajući se na ekonomsku situaciju u zemlji, strpljivo čekaju da država izmiri svoje dugove, nestrpljiva država priprema uterivače dugova koji će građanima oduzimati imovinu", navodi se u pismo predsedniku Nikoliću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track