Paralelne veze Turska - BiH

I ovo je Sarajevo: 3 noći i abortus za 600 dolara

Planeta

Autor:

Turska agencija "Barakuda tur" napravila biznis na nesreći svojih državljanki i, bez obzira na godine, vodi na pobačaj u glavni grad BiH

ginekolog, pregled, abortus zoom

SARAJEVO - U Sarajevo po abortus!
Jedna turistička agencija iz Istanbula nudi Turkinjama uz razglednje glavnog grada Bosne i Hercegovine i pobačaj.
Po ceni od 600 američkih dolara, agencija "Barakuda tur" od pre dve nedelje u aranžmane uvrstili su četiri dana boravka, tri noćenja i pobačaj u jednoj privatnoj sarajevskoj klinici, prenose Nezavisne novine.

Kem Polatoglu, vlasnik agencije, potvrdio je kako se u proteklih petnaeset dana 16 Turkinja  odlučilo na takav aranžman. Ova agencija, sem u BiH, klijentkinjama nudi abortus na Kipru, Krimu i u Velikoj Britaniji, ali je aranžman na Ostrvu najskuplji - više od 1.800 dolara. Na Krimu je cena 370 dolara.

Kako bi obavile pobačaj u nekoj od ovih država, klinike s kojima turistička agencija ima ugovoreni aranžman ne traže nikakvu posebnu dokumentaciju osim nalaza doktora iz Turske.
Iako abortus u Turskoj nije protivzakonit, mlade Turkinje se odlučuju na pobačaj u inostranstvu jer su suočene sa osudama u društvu u svojoj državi.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (14)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ela

  Ela

  Bolje je pre svega da se zene malo vise edukuju.Aman ljudi 21.vek,pa zar je moguce?Treba misliti na vreme o posledicama.Jel moguce da su te zene cule za takvu vrstu agencije a nisu cule za kontracepciju?Kondom,Anti-Bebi pilule (koje sem zastite od trudnoce imaju i efekat ocuvanja reproduktivnog zdravlja),pilula za posle (dok spermatozoid ne oplodi ... više jajnu celiju-taj proces spajanja traje 5 dana),plodni i ne plodni dani...itd,itd.?Znaju li uopste te zene kada su se sa kim j****e?Strasno zaista!I onda naravno muskarci su za sve krivi.Poznajem puno onih koje govore pa desilo se eto ja nisam zelela ali skotu se omaklo nije hteo da pazi.Eto u kom vremenu mi zivimo!Muskarcima je uskraceno da u ljudavi uzivaju do samog kraja a zenama je lakse da abortiraju jer je to po njihovom zdravije od zstite.Jako tuzno.Abortusa oko nas sve vise i vise.P.S Dragi muskarci birajte sebi za partnerke pametne zene.Kako nebi dolazilo do ovog cina koji je po meni ubistvo...

  29 Odgovori 
 • bgd

  bgd

  bolje je i ovo nego da se radi na divlje po nekim podrumima od strane nestrucnih lica.

  24 Odgovori 
 • Sanja

  Sanja

  Ovo podseca na Irsku, tamo su takodje zabranjeni abortusi, pa moraju da idu u druge zemlje na abortus. Ali, slazem se, bolje da lekar u bolnickim uslovima uradi abortus, nego da se to radi po podrumima, a da neki nadrilekari bez dobro opranih instrumenata upropaste zene do kraja zivota, ili da zene umiru zbog sepse.

  22 Odgovori 

Poslednji komentar

 • slobodan

  slobodan

  Brojčano,šta je veće,jedan ili jedna turistička tura?Ipak mislim da je ubistvo nerođenog deteta daleko veći greh.Nemam ja šta da vas pustim,jer vas niko i ne drži,slobodni ste...

  2 Odgovori 

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Ponuđeno nam je mesto vicepremijera, ali nismo prihvatili jer nismo spremni na tu vrstu obaveza Ištvan Pastor

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh