IDEJE ZA POMOĆ: Majstori da rade besplatno 30 dana
Foto: Think

Firme upućuju pomoć, uplaćuju novac na zvanične račune

IDEJE ZA POMOĆ: Majstori da rade besplatno 30 dana

Srbija -
Frizeri Beograda prikupiće pomoć tako što će danas od deset do 22 sata šišati sve zainteresovane u Šoping centru „Ušće“

BEOGRAD - Nastavite...

Privreda je i juče nastavila da šalje novac, hranu, lekove i opremu. Firme upućuju pomoć, uplaćuju novac na zvanične račune. Zaposleni mnogih preduzeća pomažu i u evakuaciji s poplavljenih područja. Frizeri Beograda prikupiće pomoć tako što će danas od deset do 22 sata šišati sve zainteresovane u Šoping centru „Ušće“, a Elvir Čolović iz Prijepolja pozvao je kolege molere i majstore da odvoje mesec dana i pomognu u saniranju štete.(V. S.)

Podrška stigla i iz Sibira Srpski radnici iz Sibira, koji su poslali značajnu novčanu pomoć Srbiji, apeluju na sve naše preduzetnike u Rusiji da krenu njihovim stopama.- Pozivamo sve naše kolege u firmi, kojih ima na hiljade u Rusiji, kao i ostale koji rade u inostranstvu da pomognu finansijski.

GIGATRON- 20 laptopova za Crveni krst kako bi se lakše evidentirala raseljena i nastala licaDIS- još 1.000.000 dinara u robi za krizne štabove u Bajinoj Bašti, Paraćinu, Jagodini i Smederevskoj Palanci (sredstva za dezinfekciju, flaširana voda i osnovne životne namirnice)AMS OSIGURANJE- 3 miliona dinara na račun Vlade Srbije i milion na račun Grada BeogradaUDRUŽENJA BANAKA SRBIJE- 1 milion dinara na račun Vlade SrbijeKOKA KOLA- još 500.000 evra Crvenom krstu i Vladi SrbijePOŠTA SRBIJE- 5 miliona dinara na račun Vlade Srbije- ukinuta provizija za uplate u humanitarne svrheMETRO KEŠ END KERI- pošiljka hrane, vode i sokova za Obrenovac od radnikaNEKTAR- šleper sokova i marmelada Republičkom kriznom štabu- 22.000 kašica za bebe vrednih 1,9 miliona Fondu B92 u akciji pomoći najmlađimaSOKO ŠTARK- pet tona proizvoda vrednih 1,2 miliona dinaraHEMOFARM- kamion lekova Republičkom kriznom štabu- profesionalna vatrogasna jedinicaDUNAV OSIGURANJE- do 26. maja će uplatiti novac i dati robu u ukupnoj vrednosti od 27 miliona dinaraKREDI AGRIKOL BANKA- moratorijum na otplatu kredita u periodu od tri do šest meseci klijentima s poplavom ugroženih područja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja