IDILA NA DEDINJU: Nataša Bekvalac se konačno skućila

Useljenje

IDILA NA DEDINJU: Nataša Bekvalac se konačno skućila

Stars -
Pevačica Nataša Bekvalac preselila se sa ćerkom Hanom u svoj stan u najelitnijem delu Beograda

Stan koji je dugo sređivala uz konsultacije sa enterijeristima, od pre dva dana je životni prostor Nataše Bekvalac i njene sedmogodišnje ćerke Hane.

Pevačica sa neskivenim zadovoljstvom ističe da je presrećna što konačno živi u svom stanu u najelitnijem delu Beograda, u naselju Dedinje, a koji je opremila sasvim po svom ukusu i prilagodila ga svojim, kao i potrebama ćerke Hane.

Nataši je izuzetno bitno što je u blizini njenog novog stana i internacionalna škola koju od septembra Hana pohađa. Ona je na instagramu već objavila nekoliko fotografija koje je potpisala kao svoj bajkoviti kutak o kojem je uvek sanjala.

"Konačno dočekasmo idilu", piše Nataša opisujući stan u kome su njeni ljubimci već našli svoje mesto.

Čim se saznalo da je Nataša kupila stan, počele su spekulacije da je sve opremljeno po feng šui konceptu, čiji je ona navodno, pobornik. U stanu ima nekoliko stilova, od rustičnog do krajnje modernog, ali sve je podređeno uživanju, što je Bekvalčevoj i najbitnije.

Budući da je stan prostran, ima dovoljno mesta za boravak i gošćenje njenih najmilijih sestara Kristine i Dragane i njihovih porodica. A, nije ni isključeno da će se i Natašin izbranik Vlada Vuksanović preseliti kod nje budući da se prijatejima nedavno poverila da bi njih dvoje veoma obradovala vest da čekaju bebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track