IGRAČI OGORČENI: Krstiću, igraj ti protiv Kosova!
Foto: Beta Ap

Nikad s Prištinom

IGRAČI OGORČENI: Krstiću, igraj ti protiv Kosova!

Fudbal -
Bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Tadića šokirao srpske fudbalere predlogom da učestvuju na meču s nepriznatom državom

Svi protiv, niko za, bez uzdržanih!Nebojša Krstić, bivši savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića, izjavio je da bi naša reprezentacija trebalo da odigra meč sa selekcijom nepriznate države Kosovo radi normalizacije odnosa.- Trebalo bi da im pomažemo, da uklanjamo sve zidove koji nas dele, trebalo bi da sarađujemo, da trgujemo, da investiramo na Kosovu i da, zašto da ne, igramo fudbal jedni protiv drugih - naveo je Krstić u autorskom tekstu u „Politici“Srpski fudbaleri se protive takvom predlogu, a bivši reprezentativac Milan Jovanović u izjavi za Kurir kaže da ni za živu glavu ne bi mogao da igra protiv tzv. republike Kosovo.- Totalno sam razočaran da neko u Srbiji razmišlja na taj način. Taj čovek, kao i ostala elita, ali i svi drugi političari neka menjaju dresove i neka se ljube posle utakmica. Ja to nikad neću da uradim niti da igram s njima. Tako će biti dokle bude živeo i poslednji Srbin. Ne mrzim nikoga, ali to bi bilo stvarno preterano. Treba da pitamo ljude sa severa Kosova o tome, pa neka oni odluče. To bi zaista bila kapitulacija naše zemlje - kazao je Jovanović.

Nebojša Krstić
Nebojša Krstić

Milanović: Ne mogu da verujemFudbaler Vićence Milan Milanović, rođen u Leposaviću, takođe je razočaran predlogom Nebojše Krstića.- Ne mogu da verujem da čovek iz Srbije može takvu stvar da izjavi. Za mene ta reprezentacija ne treba da postoji, jer Kosovo je sastavni deo naše zemlje.

Milijaš: Ne bi mi bilo prijatnoKapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nije previše oduševljen da igra protiv Kosova.- Nisam previše razmišljao na tu temu, čak i nemam neki komentar. U svakom slučaju ne bi mi bilo prijatno da igram fudbal sa nekom ekipom sa Kosova - poručio je Milijaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track