ILMA NADMAŠILA SVE DOSADAŠNJE NASTUPE: Željko ostao bez teksta i aplauzom pohvalio tinejdžerku

X Factor

ILMA NADMAŠILA SVE DOSADAŠNJE NASTUPE: Željko ostao bez teksta i aplauzom pohvalio tinejdžerku

Pop kultura -
Finalistkinja takmičenja "X Factor" Ilma Karahmet još jednom je ostavila bez daha publiku i žiri svojim raskošnim glasovnim mogućnostima

Tinejdžerska muzička senzacija iz Kiseljaka Ilma Karahmet oduševila je ponovo publiku i žiri takmičenja "X Factor" i to pesmom Kristine Agilere "Hurt".

"Devojčica koja je celom takmičenju dala smisao", najavio je Kiki o Ilmin nastup koji je publika nagradila ogromnim aplauzima.

"Samo bih volela da znam šta se dešava kada iz deteta izlazi ovakva emocija. Večeras bih volela da budem na mestu tvojih roditelja koji imaju ovakvo dete", rekla je Emina nakon nastupa tinejdžerke

Jedva suzdržavajući suze, Ilma je objasnila da je Agilera ovu pesmu posvetila pokojnom ocu, a ona je večerašnji nastup posvetila preminulom deki.

Željko je demonstrativno počeo da aplaudira Ilmu, a publika se pridružila skandirajući: Ilma, Mi te volimo!

"To je to", rekao je Željko.

"Mene si večeras totalno i potpuno dobila. Ti imaš toliko sluha da si ti sve finte najboljih pevača skinula. Ovo je bilo fenomenalno. Sve će biti bolje i bolje kako rasteš, ali ovo je odlično. Svojom izvedbom poništila si taj kriminalni stajling. Bilo bi lepo da te napokon obuku kako treba". kazala je Kristina.

"Ponosan sam na tebe", presrećan je bio mentor Kiki Lesendrić.

http://www.youtube.com/watch?v=R5XvA1Spi7A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track