X Factor

ILMA KUNE EMINU: Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene!

Pop kultura

Autor:

Emina je uputila reči hvale Ilmi, te je navela i kako je ona još uvek mlada da bi unovčila svoj talenat, na šta joj takmičarka nije ostala dužna

X factor

Dosta prašine se sinoć podiglo nakon ispadanja mlade Ilme Karahmet iz takmičenja X Factor, a takmičarka iz Kiseljaka i dalje ne može da se pomiriti sa tom činjenicom.

Nakon što je Eminin glas bio presudan u ispadanju Ilme, pevačica je odlučila da joj pošalje pismo ohrabrenja na njen Fejsbuk profil.

Emina je uputila reči hvale Ilmi, te je navela i kako je ona još uvek mlada da bi unovčila svoj talenat, na šta joj  takmičarka nije ostala dužna.

"Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene", napisala je mlada pevačica.

Od sinoć na društvenim mrežama pojavile su se mnoge grupe koje zahtevaju da se Ilma vrati u finale, poruka koju je devojčica ostavila Emini možda i nije bila napisana sa zlom namerom, ali je svakako tako zvučala.

Ovo nije prvi incident tokom odigravanja "X Factora", s obzirom da su čak i sudije dolazile u međusobne sukobe u par situacija.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (141)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Mrgud

  Mrgud

  Mala je delovala kao pritajeni psihopata od starta.

  533 Odgovori 
 • glas

  glas

  zašto je Emina kriva,pa gledaoci su je poslali u baraž,zašto ne kune sve one koji nisu glasali za nju i spasli je baraža,a i uobrazila se i prepotentna je za svoje godine,i šta bi tek bilo da su Željko ili Kiki
  odlučili o njenom izbacivanju,ceo svet bi se digao kako Srbi mrze.......

  442 Odgovori 
 • ja

  ja

  Puno je mala poletela,dobro pa su je spustili dole

  428 Odgovori 

Poslednji komentar

 • vanja

  vanja

  Emini svaka čast. Ovo dijete je izuzetno nevaspitano, a cudo je uopste kako je toliko dugo i ostala u x faktoru. Svi oni znaju pjevati, nesporno je, ali trazi se onaj x faktor, koji od finalista imaju samo Danijel i Majid. Tamara i Doktori su prilično neinteresantni, jer Balkan nije Amerika.

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Čim udariš sirotinju po džepu, to se smatra liberalizmom. Čudno je koliko se kod nas obožava lažni liberalizam Vesna Pešić

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!