Loto: Izvučena sedmica u Banja Luci!

Društvo

Autor:

Novi LOTO milioner uplatio je četiri kombinacije za 4,80 KM, odnosno 240 dinara a dobio je 181, 7 miliona dinara

loto

BEOGRAD - U igri na sreću "Loto" u utorak veče izvučena je "sedmica" u visini od 181, 7 miliona dinara, a srećnu kombinaciju dobitnik je uplatio u Banja Luci.

Reč je o 38. kolu najpopularnije igre na sreću "Loto 7 od 39", a srećnu kombinaciju činili su brojevi 3, 5, 9, 16, 21, 27 i 33.

Novi loto milioner uplatio je četiri kombinacije za 4,80 KM, odnosno 240 dinara, u utorak, u prepodnevnim časovima, na uplatnom mestu u Banjoj Luci u ulici Mladena Stojanovića bb.

Poslednji put "sedmica" je izvučena 10. februara ove godine, u 11. kolu, kada su dva dobitnika delila premiju, tako da je svako od njih osvojio po 119, 03 miliona dinara, a oba dobitnika srećne kombinacije uplatila su u Beogradu.

Od početka godine u okviru igre na sreću loto izvučene su i dve loto plus sedmice, 11. maja, u 37. kolu ove igre na sreću izvučen je i "Džoker“ dobitnik.

Sa novim Loto dobitnikom za sedam godina koliko Državna lutrija Srbije priređuje tu igru na sreću, izvučena su 59 Loto milionera.

Najveća loto sedmica iznosila je čak 4,8 miliona evra, a izvučena je 23. marta 2010. godine, a taj do sada najsrećniji loto tiket uplaćen je u Kanjiži.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • zikabulka

    zikabulka

    Aha,samo sto nije izvucena sedmica! Ostala u bubnju! Koji su to foliranti iz Lutrije!

    1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Saradnja naše zemlje sa Savetom Evrope od izuzetnog je značaja za ostvarivanje evropskih integracija Jadranka Joksimović

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!