IMA NEKA TAJNA VEZA: Aleksandra Bursać i Miloš Vujanović kriju ljubav od očiju javnosti!
Foto: Damir Dervišagić

Znaju samo njihova porodica i prijatelji

IMA NEKA TAJNA VEZA: Aleksandra Bursać i Miloš Vujanović kriju ljubav od očiju javnosti!

Stars -
Aleksandra i Miloš su oduvek bili bliski, a pre skoro godinu dana su uplovili u ljubavnu vezu, za koju znaju samo njihovi najbliži prijatelji

Iako se svima predstavlja kao slobodna devojka, pevačica Aleksandra Bursać (26) već godinu dana je u vezi sa Milošem Vujanovićem (22), koji je ove godine osvojio drugo mesto u takmičenju "Zvezde Granda".

Kako saznajemo, njih dvoje su u ljubavnu vezu uplovili još prošle godine, a svoj odnos kriju od očiju javnosti zbog njegove karijere.

Aleksandra i Miloš su oduvek bili bliski, a pre skoro godinu dana su uplovili u ljubavnu vezu, za koju znaju samo njihovi najbliži prijatelji.

"Kako se Miloš iste godine prijavio za takmičenje "Zvezde Granda", oni su doneli zajedničku odluku da nikome ne pričaju da su u vezi, kako to ne bi ugrozilo njegov plasman u takmičenju. Aleksandra je čak svake subote na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk podržavala Miloša i aludirala na svoje prijatelje da glasaju za njega.Ipak, za sve vreme, koliko je takmičenje trajalo, niko nije posumnjao da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva", izjavio je izvor blizak ovom ljubavnom paru i dodaje da je Vujanović često odlazio na Aleksandrine nastupe, kao i da ga je ona upoznala sa mamom.

"Aleksandra je u poslednje vreme često nastupala u Beogradu, a u nekoliko navrata je i on dolazio na njene nastupe kako bi joj dao podršku. Oni nikada u javnosti nisu razmenjivali nežnosti, baš iz razloga da neko ne bi posumnjao u njihovu bliskost. Aleksandra je njega čak i upoznala sa svojom mamom, koja ga obožava jer je Miloš stvarno divan momak", kaže naš izvor blizak ovom paru.

U nameri da potvrdimo ove informacije kontaktirali smo sa pevačicom koja je trenutno sa mamom na odmoru u Turskoj, ali nam je kratko odgovorila na pitanje.

"Nismo u vezi i nemam drugi komentar", izjavila je Aleksandra, dok je Vujanovića naš poziv juče probudio.

"Nemam nikakav komentar", bilo je sve što je rekao mladi pevač koji je na osnovu svog izgleda i glasa osvojio srca mnogih devojčica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track