INCIDENT: Svatovi se pobili na Karićevoj svadbi!

Razbijena čaša umalo upropastila venčanje

INCIDENT: Svatovi se pobili na Karićevoj svadbi!

Stars -
Obezbeđenje vile „Jelene“ izbacilo sa veselja dva gosta koji su nasrnuli jedan na drugoga

Tuča na svečanoj ceremoniji.Na gala svadbi Stefana Karića, sina odbeglog biznismena Sretena, prošle nedelje došlo je do manjeg incidenta. Naime, dva muškarca su se potukla, a veći skandal sprečilo je obezbeđenje vile „Jelena“, koje je intervenisalo i obojicu ih izbacilo napolje!Čaša zakačila devojkuKako saznajemo, svađa je usledila nakon što je jedan od aktera tuče razbio čašu i slučajno povredio devojku drugog muškarca. Počelo je koškanje, i tada se uključilo obezbeđenje.- Sve se odigralo u nekoliko minuta. Neki gosti od muzike nisu ni čuli šta se dešava. Uglavnom, do incidenta je došlo uveče, kad su mnogi već bili pripiti, tako da nije ni čudo što je jedna iskra bila dovoljna da tuča krene - kaže naš izvor, koji je prisustvovao venčanju, i dodaje:- Srećom, jako obezbeđenje na vreme je reagovalo, pa nije bilo veće neprijatnosti. Ovaj peh nije pokvario raspoloženje gostima i mladencima, koji su blistali od sreće. Čuo sam da su pripadnici porodice zabranili da se fotografije sa svadbe postavljaju na Fejsbuk ili Tviter, a eto, desilo se da ovakvo nešto procuri u javnost.Mladoženja po drugi putDa podsetimo, Stefan je prošlog utorka skinuo nanogicu posle devet meseci, koliko je bio u kućnom pritvoru zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović ostala invalid. Samo pet dana kasnije oženio se svojom devojkom Marijom Maksić, koja je u drugom stanju. Stefanu je ovo drugi brak, dok je Marija prvi put stala na ludi kamen.

Još jedna svadbaTRUDNA ANA KARIĆAna Karić uskoro se udaje, a nedavno je saznala da će postati mama. Jedna od najlepših žena iz porodice Karić 1998. godine predstavljala je Jugoslaviju na izboru za mis univerzuma, a udaće se za dečka s kojim je u vezi oko godinu dana. Ana je javnosti poznata i kao manekenka koja se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Nono bijela“.

NaslednicaSTEFAN ĆE DOBITI ĆERKU!Stefan Karić prvi put će postati otac, a njegova žena Marija Maksić rodiće mu ćerku! Njih dvoje će se za manje od dva meseca ostvariti u ulozi roditelja. Taze venčani par i dalje razmišlja o imenu za devojčicu.(D. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track