INFOSTAN: Redovnim platišama popusti za pozorišta i bazene
Foto: Zorana Jevtić

Važi i popust do 15. u mesecu

INFOSTAN: Redovnim platišama popusti za pozorišta i bazene

Beograd -
Biblioteka grada Beograda daje 30 odsto popusta za godišnju člansku kartu. Nagrada i besplatno krstarenje Dunavom i Savom

BEOGRAD - JKP „Infostan” pripremilo je razne pogodnosti za redovne platiše o čemu ih obaveštava na poleđini februarskog računa za komunalne usluge.

Kako se navodi u saopštenju, ovo preduzeće pripremilo je raznovrsne beneficije za svoje uredne platiše, koje po prvi put nagrađuje brojnim popustima za različite sportske, kulturne i edukativne programe.

U saradnji sa Auto-moto savezom Srbije omogućili su redovnim platišama 20 odsto popusta pri kupovini godišnje osnovne i super članske kartice. Kupovinom članske kartice po povlašćenoj ceni, u Ruzveltovoj 18, radnim danima od 8 do 15 časova, redovne platiše komunalnih usluga stiču pravo na paket usluga, pre svega besplatnu popravku automobila na putu i šlepovanje u zemlji i inostranstvu, kao i na popuste na putovanjima širom sveta.

Popuste na pozorišne karte redovne platiše mogu ostvariti u Pozorištu na Terazijama i Ustanovi kulture „Palilula” u iznosu od 20 odsto, Ateljeu 212 do 50 odsto i „Dadovu”, gde je 200 dinara početna cena karte.

Od sportskih sadržaja Vaterpolo klub „Crvena zvezda” daje 30 odsto, Sportsko društvo „Crvena zvezda” 10 odsto na rukomet i odbojku, dok SC „Novi Beograd” omogućava 20 odsto popusta na godišnje karte za plivalište „11. april”, a SRC „Tašmajdan” 30 odsto na mesečne karte za klizalište i 20 odsto na godišnje karte za plivalište.

Biblioteka grada Beograda daje 30 odsto popusta za godišnju člansku kartu, dok Jahting klub „Kej” sa prvim prolećnim danima, od aprila, kada počinje rečna sezona, obezbeđuje besplatno krstarenje Dunavom i Savom.

Svi popusti se ostvaruju sa poslednjim računom „Infostana” na kome je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze”.

Iz ovog komunalnog preduzeća podsećaju redovne platiše da imaju pravo na unapred obračunati popust od pet odsto za plaćanje do sredine meseca.

JKP „Infostan” sve pogodnosti priprema u znak zahvalnosti za uredno izmirenje potrošenih komunalnih usluga, o čemu korisnici mogu da se informišu na interent- stranici preduzeća www.infostan.rs, u delu „Kutak za redovne platiše”, prenosi Beoinfo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track