IRANSKA TEORIJA ZAVERE: Vanzemaljci vladaju Amerikom i preko Obame osvajaju svet!

Otkriveni su

IRANSKA TEORIJA ZAVERE: Vanzemaljci vladaju Amerikom i preko Obame osvajaju svet!

Planeta -
Vanzemaljci su pre nego što su došli u Ameriku, upravljali nacističkom Nemačkom, a kao dokaz za to Iranci navode činjenicu da je Nemačka pred kraj rata izgradila stotine podmornica, što je mnogo više nego što je bilo koja tehnologija u to vreme dozvoljavala

Mnogi iranski mediji poznati su po svojoj sklonosti ka teorijama zavere koje se tiču Zapada. Moguće je, međutim, da je poslednja od njih ovu praksu tamošnjih glasila pomerila na sasvim novi nivo.

Sjedinjenim Američkim Državama u stvari upravlja tajna vlada iz senke koju čine vanzemaljci. Ovo je novinski naslov koji je u nedelju osvanuo na sajtu delom državne novinske agencije Fars, koja je poznata po svojoj naklonjenosti tvrdokornim političkim strujama.

Vanzemaljska vlada stacionirana je u Nevadi, a svoje prisustvo na Zemlji krije uz pomoć specijalnih programa NSA, koji će im pomoći da osvoje svet.

Agencija dalje tvrdi da su vanzemaljci, pre nego što su došli u Ameriku, upravljali nacističkom Nemačkom, a kao dokaz za to navode činjenicu da je Nemačka pred kraj rata izgradila stotine podmornica, što je mnogo više nego što je bilo koja tehnologija u to vreme dozvoljavala(?!)

Nakon poraza u Drugom svetskom ratu, iz Evrope su se prebacili u SAD, kojima tajno upravljaju od sredine 20. veka, a sam predsednik Obama je njihovo oruđe u misji osvajanja sveta.

Upravo preko Obame, vanzemaljci teže da u celom svetu instaliraju sisteme prisluškivanja i posmatranja koji im pomažu na putu porobljavanja sveta. Uz sve ove detalje koje agencija iznosi, kao “dobro obaveštene i proverene izvore“, navodi se niko drugi do Edvard Snouden, koji je ove informacije navodno dao Ruskoj saveznoj službi bezbednosti.

Među argumetnima koji idu u prilog njihovoj teoriji Fars citiraju i bivšeg kanadskog ministra odbrane Pola Heliera koji je u par navrata i sam tvrdio da vanzemaljci postoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track