Oporavlja se

Isidora Bjelica operisala tumor: Bog mi daje snagu

Stars

Autor:

Zahvalna sam na neizmernoj ljubavi koju svakodnevno primam od prijatelja i porodice. Oni i vera u Boga mi daje snagu da izdržim

TV Hepi, Isidora Bjelica, Predrag Ranković Peconi, Goran Karadžić, Vukašin Obrad

Isidora Bjelica operisala je tumer na jajnicima i trenuto se oporavlja. Književnica se posle operacije dobro oseća, a doktori su utvrdili da je zahvat dobro prošao.

"Operisana sam u petak. Osećam se dobro. Intervenciju je izvršio naš najbolji hirurg i direktor Narodnog fronda dr Dušan Stanojević, uz asistenciju dr Rakića. Sve vas puno pozdravljam i zahvaljujem na podršci, ljubavi i molitvama", rekla je Isidora za Kurir.

"Oprostite, u ovom trenutku nisam u stanju da govorim. Zahvalna sam na neizmernoj ljubavi koju svakodnevno primam od prijatelja i porodice. Oni i vera u Boga mi daje snagu da izdržim", napisla je u poruci.

Književnica je radila detaljne analize i preglede, a nakon što su joj stigli rezultati, nije mogla da veruje šta ju je snašlo. Posle saznanja da je bolesna književnica bila je u šoku i nije mogla mnogo da priča.

"Ozbiljno sam bolesna. Moram hitno na operaciju. Izvinite, ne mogu sada da govorim o tome. Razumite me, nikad mi nije bio problem da pričam ni o najtežim bolestima, ali ne dok su pretrage u toku", rekla je tada Bjelica za Kurir i zaplaka se.

Isidora Bijelica je udata za Nebojšu Pajkića i ima dvoje dece. Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine, gde je završila gimnaziju, a diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je i magistrirala. Napisla je više od 30 knjiga i autor je više pozorišnih komada i radio drama.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (22)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Grof Vronski

  Grof Vronski

  Jaka je ona žena, prebrodiće bolest.
  Drž' se, Isidora !
  Brz i potpun oporavak, želim ti od sveg srca.....

  82 Odgovori 
 • ljubica

  ljubica

  Isidora, drzi se...zelim ti puno snage i brz oporavak i da se sto pre vratis i tvojoj porodici i na mali ekran....

  82 Odgovori 
 • anti antifa

  anti antifa

  Želim Ti potpuni oporavak i zdravlje

  79 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Prota

  Prota

  Biljana pogledajte preko googla, ukucajte zolit, siguran sam da cete naci

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ako se izbori za savete nacionalnih manjina ne održe po istim principima kao republički, bojkovaćemo ih Sulejman Ugljanin predsednik SDA

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!