ISPOVEST Aleksandra Subotić: Ljuba me ladno izbacila na ulicu
Foto: Damir Dervišagić

Devojka uhapšenog Čabarkape

ISPOVEST Aleksandra Subotić: Ljuba me ladno izbacila na ulicu

Crna Hronika -
Posle saslušanja u policiji otišli smo u njen stan, a ona mi nije dala ni da jedem ni da pijem. Užasno me je boleo stomak, valjda od tolikog stresa, a ona mi je rekla: „Snađi se!“

BEOGRAD - Sve je bila Ljubina farsa!Policajci su upali kao manijaci u pet, pola šest ujutru i uopšte ih nije zanimalo da li sam žensko ni jesam li trudna! Odmah za njima ušla je i Ljuba. Ona me fizički napala da bi mi otela telefon! Od Ljubinih udaraca sam završila u kadi, a nos mi je krvario... Rekla sam joj da ne može da me bije pred policajcima, a njihov odgovor je bio: „To ti je staratelj“. Svađala sam se sa svima njima, nisam mogla ni da se presvučem a da me oni ne gledaju, pa se u inat nisam ni obukla! Na kraju su me dva policajca iznela tako, u boksericama i kućnim papučama!Tukla zbog telefonaOvo je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir ispričala Aleksandra Subotić (16), ćerka Ljube Pantović i devojka Ljubinog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape (32), koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je, između ostalog, pokušao ubistvo Karađorđa Subotića. Aleksandra je ispričala i da se njena majka Ljuba opustila u zgradi beogradske policije.- Ćaskala je sa svima, smejala se, jela, pila i pušila. Nju ja ne interesujem, njoj je glavni problem Čabarkapa, njemu hoće da se osveti. Nakon saslušanja Ljuba me je izvela iz zgrade policije, ne zato što sam htela, nego zato što sam morala da idem s njom! Jedna policajka nas je ispratila do auta, a čim smo ostale same, počela je da se naslađuje Aleksandrovim hapšenjem! Rekla je da je ja ne interesujem i da se sama snalazim - kaže ona.Briga je za meneDevojčica dodaje da je s Ljubom otišla do stana svog dede na Vračaru, u kojem živi Ljuba s drugom ćerkom, Aleksandrinom mlađom sestrom.- Deda je rekao da i ne pomišljam da spavam kod njih! Nisam dobila ni da jedem ni da pijem, ništa, a užasno me je boleo stomak, valjda od tolikog stresa... Ljuba mi je samo rekla: „Snađi se“, ladno me izbacila na ulicu! Samo sam navukla njen šorc i patike koje joj je Aleksandar kupio i tako sam gradskim prevozom otišla kod njegovih u Kaluđericu. Prošla sam pored Karađorđeve kuće, ali nisam htela da svraćam do njega! Ljuba je kao majka obična nula. Njoj je na prvom mestu karijera, pa momci, pa tek na nekom petnaestom mestu su joj deca! Ne dao bog da se ona za nešto uhvati - rekla je Aleksandra Subotić za Kurir.

Teške optužbe... Ljuba Pantović
Teške optužbe... Ljuba Pantović

Čabarkapin brat Željko
Čabarkapin brat Željko

Moram da pomognem AleksandriČabarkapin brat Željko, s kojim Aleksandar ne govori zbog čitave ove afere, nije imao srca da otera Aleksandru s kućnog praga.- Ljuba je zlo od žene! Nisam se slagao ni kad je Aleksandar ušao u vezu s njenom ćerkom, ali bez obzira na sve, nisam mogao da je ostavim na ulici. Ona sad nema nikoga i ja, moram da joj pomognem. Postoji sumnja da iza Sašinog hapšenja stoje Karađorđe i Ljuba - rekao je Željko, kojeg Karađorđe i pokušava da predstavi kao narkomana.

Sašina žena rodila sinaDan pre hapšenja Aleksandra Čabarkape, njegova zakonita supruga Klaudija izašla je iz porodilišta sa sinom. To mu je četvrto dete iz braka s njom.

Za šta se sumnjiči Čabarkapa- dva pokušaja ubistva- dve iznude- razbojništvo- četiri paljenja automobila- nedozvoljeno držanje oružja

Sve poriče... Čabarkapa
Sve poriče... Čabarkapa

Čabarkapa: Karađorđe mi nameštaAleksandar Čabarkapa (32) na saslušanju pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu sinoć nije želeo da iznosi odbranu.- Nemam pojma o čemu pričate! Kakvo ubistvo? Karađorđe mi sve namešta jer mu smeta to što sam u vezi s njegovom ćerkom - bilo je sve što je, navodno, on na saslušanju rekao.Ni njegov saučesnik Nemanja M. (23) nije želeo da iznosi odbranu, dok su Milorad R. (52) i Novica S. (28) tvrdili da nemaju nikakve veze s krivičnim delima za koje se sumnjiče.- Advokat Nemanje M., koji se sumnjiči za podmetanje velikog broja požara, zatražio je da njegov branjenik, umesto u pritvor, posle saslušanja bude sproveden u bolnicu zbog opekotina koje i dalje ima po telu - kaže izvor Kurira.Odbrana Nemanje M., kako navodi naš sagovornik, tvrdi da je on opekotine zadobio prilikom popravljanja svog automobila, a ne paljenja jednog beogradskog restorana, kako se navodi u spisima predmeta.Posle saslušanja istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana Čabarkapi, Nemanji M. i Miloradu R., dok je Novica S. pušten na slobodu.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track