ISPOVEST HOLIVUDSKOG REŽISERA: Mislili smo da ne bi mrava zgazio, a naš sin je ubio 6 ljudi!
Foto: Printcsreen Yt

Masakr u Santa Barbari

ISPOVEST HOLIVUDSKOG REŽISERA: Mislili smo da ne bi mrava zgazio, a naš sin je ubio 6 ljudi!

Planeta -
Ranije, kada bih sanjao nešto ružno, probudio bih se i osetio olakšanje jer je to bio samo san. Sad i kada sanjam nešto lepo, znam da me na javi čeka horor, navodi Piter Rodžers

Eliot Rodžer je prošlog meseca izvršio brutalni masakr u kome je ubio šestoro i ranio 13 ljudi. Njegov otac, Piter Rodžer, poznati holivudski režiser, koji se proslavio filmom "Igre gladi", prvi put je progovorio o porodičnoj drami kroz koju prolazi.

"Mislio sam da je moj sin žrtva kada sam čuo za pucnjavu. Tek kasnije na internetu sam otrkio da je on taj koji je ubio sve ove ljude", izjavio je u intervjuu Rodžer i dodao da taj trenutak ne može da se opiše.

Foto: Beta
Foto: Beta

"Ranije, kada bih sanjao nešto ružno, probudio bih se i osetio olakšanje jer je to bio samo san. Sad i kada sanjam nešto lepo, znam da me na javi čeka horor", navodi slavni režiser.

Na pitanje voditeljke da li može isto reći i za svog sina kao što je otac Adama Lanca, ubice 26 ljudi, izjavio da je poželeo da njegov sin nikada nije rođen, Rodžer se zamilsio i rekao da se deo njega slaže sa tim, jer je on ubio nevine žrtve.

Foto: Beta
Foto: Beta

Eliot Rodžer je započeo krvavi pir u svom stanu, u koji je namamio i nožem zaklao tri nepoznate muške osobe. Zatim se, naoružan poluautomatskim pištoljima, odvezao luksuznim BMW automobilom do kuće univerzitetskog sestrinstva Alfa Fi. Ispred je divljački ubio troje studenata.

Potom je otišao do lokalne prodavnice, gde je otvorio vatru i prosuo mozak studentu Kristoferu Martinezu (20), a onda iz kola ubio još dva slučajna prolaznika i zapucao na policajce, koji su se odmah dali u poteru za njim. Tokom jurnjave, pregazio je biciklistu. Na kraju, okrenuo je pištolj ka sebi i ubio se hicem u glavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track