ISTINA ILI LAŽ: Vanzemaljci ratuju u Avganistanu protiv Amerikanaca!
Foto: Printscreen Youtube

Dobili dojavu

ISTINA ILI LAŽ: Vanzemaljci ratuju u Avganistanu protiv Amerikanaca!

Ludi svet -
Na snimku, nastalom u “ noćnom modu” se osim razmene vatre s nevidljivim suparnikom vidi i do sada nezabelžen oblik NLO koji uzleće i odlazi (a nije američki dron), da bi u jednom trenutku jedan od vojnika uočio vanzemaljca i pucao na njega

NJUJORK - Na internetu pre jedno desetak dana osvanuo je nobičan snimak navodnog sukoba američkih jedinica i vanzemaljaca u jednom selu u Avganistanu.

Snimak je objavila ekipa Scetion 51, a klip koji je osvanuo na Jutjubu je ili odlična nameštaljka, trejler za neku kompjutersku igircu ili zaista prikazuje neobjašnjive pojave.

Foto: Printscreen You tube
Foto: Printscreen You tube

Naime ekipa Section 51 objašnjava na početku snimka da su američki specijalci poslati su u avganistansko selo posle dojave o čudnim stvarima koje se događaju. Na snimku, nastalom u “ noćnom modu” se osim razmene vatre s nevidljivim suparnikom vidi i do sada nezabelžen oblik NLO koji uzleće i odlazi (a nije američki dron), da bi u jednom trenutku jedan od vojnika uočio vanzemaljca i pucao na njega.

Jesu li selo u Avganistanu stvarno napali izvanzemaljci, ima li tu materijala za teorije zavere, ili se neko zaista potrudio da napravi lažni video - prosudite sami.

( Novosti online)

http://www.youtube.com/watch?v=Db5qkKcVU4E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track