IVAN O AKIJU I SARI: Znao sam da od te veze neće biti ništa!

Iskustvo

IVAN O AKIJU I SARI: Znao sam da od te veze neće biti ništa!

Stars -
Ja sam pretpostavio da od te veze nema ništa i ispostavilo se da sam bio u pravu. Ne znamo šta nosi dan, a šta noć, pa ćemo videti, rekao je Ivan

Ivan Marinković rekao je da su se obistinile sve njegove sumnje vezane za vezu Sare i Akija.

Bivši učesnici Farme 5 gostovali su kod Lee Kiš. Zorica Marković, Andrija Marković Aki, Sara Trajanović, Ivan Marinković, Suzana Perović, Marko Vukotić, Jelena Jovanović, kao i pobednice Farme Katarina Živković i Jelena Golubović.

Zorica je komentarisala nedavni raskid Sare i Akija. Pevačica je rekla da nema ništa od veze Ivana i Sare ili Akija i Sare. "Ja sam lepo rekla, Ivan frajer, Sara lepa devojka, za Akija se lepe devojke. Svako na svoju stranu", smatra Zorica.

Sara je rekla da se ona i Aki nisu rastali u svađi i da nisu nikakve teške reči pale. "Sve je u najboljem redu, mi smo svi ostali prijatelji. Davali smo već izjave oko toga, oboma je naporno da pričamo o tome", rekla je Sara.

Voditeljka je predložila da Sara glumi u Akijevom spotu, a da Jelena Golubović sve režira. "A ja ću da upadnem i sve to da razbucam", dodala je Zorica Marković.

Ivan je rekao da se Sara izjasnila kad je izašla sa Farme i da se odlučila za Akija. Međutim, on je znao da od toga neće biti ništa. "Ja sam pretpostavio da od te veze nema ništa i ispostavilo se da sam bio u pravu. Ne znamo šta nosi dan, a šta noć, pa ćemo videti", rekao je Ivan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track