IVANA SELAKOV: Nadam se da sam pobedila rak materice!
Foto: Damir Dervisagic

Smršala osam kilograma

IVANA SELAKOV: Nadam se da sam pobedila rak materice!

Stars -
Čekam da rezultati potvrde dobre prognozu koju lekari imaju i stvarno više ne bih da o tome pričam, poručila je pevačica

Pevačica Ivana Selakov vratila se svakodnevnim obavezama, iako je pre nekoliko dana operisala tumor na materici, zbog kojeg je bila uplašena i strahovala je za svoje zdravstveno stanje.

Ivanu je dosta smršala, ali je objasnila da pokušava da se stabilizuje zbog svega što joj se u poslednje vreme izdešavalo.

"Super sam sada. Ne volim da pričam o tome. Smršala jesam od svega što mi se u poslednje vreme izdešavalo na tom polju", rekla nam je poznata pevačica i dodala da sa nestrpljenjem čeka rezultate uzorka koji su uzeti, ali i da se nada najboljem.

"Rezultati bi trebalo da budu gotovi za deset dana, to je bila rutinska intervencija, i sada je sve u najboljem redu. Čekam da rezultati potvrde dobre prognozu koju lekari imaju i stvarno više ne bih da o tome pričam. Preokupirana sam poslom, nastupima, emisijama", rekla je pevačica, koja apeluje na sve žene i devojke da redovno obavljaju kontrolu kod ginekologa.

Selakova je za nepunih mesec dana izgubila više od osam kilograma. Poznato je da je od početka svoje karijere varirala sa kilažom, ali su sada stres i nervoza uticali na to da, ne svojom voljnom, skine kilograme i više nego što je potrebno.

Najveću podršku u svemu ima od svog dečka Predraga Mirkovića, sa kojim je godinama u vezi i ova situacija ih je još više zbližila i ojačala njihovu vezu. Podsećanja radi, Ivana je pre nekoliko dana u Zemunskoj bolnici operisala tumor na materici.

Doktori su tokom kontrole primetili promene i hitno zakazali intervenciju. Sve je prošlo u najboljem redu, a zahvat je trajao tri sata.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track