IVANOVIĆ: Važno je da sezonu završimo sa trofejom

LIGA EVROPA

IVANOVIĆ: Važno je da sezonu završimo sa trofejom

Fudbal -
Za nas je bilo veoma razočaravajuće da ispadnemo iz Lige šampiona i dali smo sve od sebe kako bi smo se što više motivisali da pružimo najbolje što možemo u Ligi Evropa - kazao je Ivanovi

BEOGRAD - Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je danas da je sezona bila veoma teška za njegov klub i da je važno za ekipu da je završi sa osvojenim trofejom u Ligi Evropa, gde će igrati protiv portugalske Benfike.

"Sezona je bila veoma teška, ali sada kada smo na samom kraju moramo da uradimo sve što je u našoj moći da završimo posao. Veoma je važno za nas kao grupu da sezonu završimo sa osvojenim trofejom", rekao je Ivanović, a preneli su britanski mediji.

Čelsi je prošle sezone osvojio Ligu šampiona, ali je ove ispao u grupnoj fazi takmičenja. Pored toga, klub je izgubio u tri finala, Komjuniti šilda, Super kupa Evrope i Svetskog prvenstva za klubove.

"Za nas je bilo veoma razočaravajuće da ispadnemo iz Lige šampiona i dali smo sve od sebe kako bi smo se što više motivisali da pružimo najbolje što možemo u Ligi Evropa", kazao je Ivanović.

Utakmica između Čelsija i Benfike u finalu Lige Evropa igraće se u sredu od 20.45 u Amsterdamu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track