IZGUBIO POVERENJE: Junajted smenjuje Mojesa, naslednici Klop, Gigs, Simeone ili Van Gal

Očekivano

IZGUBIO POVERENJE: Junajted smenjuje Mojesa, naslednici Klop, Gigs, Simeone ili Van Gal

Fudbal -
Malkom Glejzer i njegovi saradnici još nisu po pisanju ostrvskih medija doneli odluku o nasledniku Mojesa, ali je jasno da trener koji je letos iz Evertona prešao u Junajted u Mančesteru neće ostati ni godinu dana

Poraz od Evertona (2:0) u 31. kolu Premiijer lige, kojim su fudbaleri Mančester junajteda ostali bez šanse da se plasiraju u Ligu šampiona, a izglede da s jeseni nastupaju u Evropa Ligi sveli na domen teorije, bio je po informacijama iz Engleske je početak kraja trenera Dejvida Mojesa na klupi tima sa Old Traforda.

Mojes kao i čitav tim stručnjaka koji je sa njim radio, izgubio je poverenje navijača, ali i porodice Glejzer u čijem vlasništvu je klub, koji prvi put posle 19 godina neće igrati Ligu šampiona.

Malkom Glejzer i njegovi saradnici još nisu po pisanju ostrvskih medija doneli odluku o nasledniku Mojesa, ali je jasno da trener koji je letos na insistiranje penzionisanog menadžera Aleksa Fergusona iz Evertona prešao u Junajted u Mančesteru neće ostati ni godinu dana.

Ono gde se engleski mediji najmanje slažu je kada će Mojes zvanično biti smenjen i ko će biti "v. d.", odnosno da li će postojati neko između Mojesa i Rajana Gigsa koji je već viđen na mestu menadžera Gigsa. Postoji nekoliko mogućnosti, a ukoliko bi Mojes bio smenjen odmah, danas, sutra, do kraja nedelje, Gigs ne bi imao potrebnu trenersku licencu u džepu.

Gardijan kao potencijalne naslednike Mojsa na klupi Junajteda navodi Jirgena Klopa, Dijega Simeonea, Lorana Blana i Luisa Van Gala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track