IŽIVLJAVANJE: Muž tukao Maju Marijanu godinama, čak i pred kolegama!
Foto: Damir Dervisagic

Šmakić uskoro u policiji

IŽIVLJAVANJE: Muž tukao Maju Marijanu godinama, čak i pred kolegama!

Crna Hronika -
Marijanu Radovanović Mladen Šmakić išamarao tokom snimanja spota Dejana Matića, ali se ona usudila da ga prijavi tek kada su je u to ubedili lekari

BEOGRAD - Lekari je ubedili da prijavi muža nasilnika!Pevačicu Marijanu Radovanović (40) poznatiju kao Maja Marijana nevenčani suprug Mladen Šmakić tukao je godinama, čak i u društvu, pred kolegama! Tako ju je tokom snimanja spota za pesmu s Dejanom Matićem išamarao pred svima.- Njih dvoje su se posvađali. Sklonili su se sa strane, ali je svađa bila toliko žučna da smo je svi čuli. Vikali su jedno na drugo, a onda ju je on jako udario po obrazu! Svi smo pogledali u njih. Maji je bilo toliko neprijatno da se pretvarala da je sve u redu. Kad smo to videli, i mi smo odglumili da se ništa nije desilo - priča za Kurir očevidac ovog nemilog događaja i priseća se da se posle toga Maja danima nikome nije javljala na telefon.- Verovatno su svađa i tuča nastavljene i po odlasku sa snimanja. Maja je ostavljala Šmakića više puta, ali bi mu se svakoga puta vratila posle nekoliko dana i njegovih obećanja da se to nikada više neće ponoviti - priča prijatelj Maje Marijane.Pevačica je, kako Kurir saznaje, i u četvrtak, kada je suprug brutalno pretukao a onda i izbacio iz automobila, najpre odbijala da kaže ko joj je naneo povrede. Progovorila je tek na nagovor zaposlenih u Urgentnom centru, koji su joj objasnili da nema razloga da se plaši.- Iz Urgentnog centra smo primili poziv oko jedan sat posle ponoći. Kad smo stigli u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo natečeno i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Bila je izuzetno potresena, ali i uplašena. Počela bi da priča, a onda bi iznenada ućutala. U nekoliko navrata nam je čak otvoreno rekla da se plaši kako će se njen suprug ponašati kad sazna da ga je prijavila - kaže izvor iz istrage.

Pevačica bez komentara♦ Pevačica Maja Marijana juče nije bila dostupna za komentar o događaju od pre tri dana jer je njen mobilni telefon čiji je broj poznat redakciji bio isključen.

Radimo na slučaju♦ Kako nam je rečeno u MUP Srbije, policiji je prijavljeno da je pevačica pretučena i da su joj nanete lake telesne povrede.- Radimo na ovom slučaju - kažu u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track