IZREŠETAN: Sina poznatog lekara ubio ljubavnik?!
Foto: Zorana Jevtić

Zločin na Karaburmi

IZREŠETAN: Sina poznatog lekara ubio ljubavnik?!

Crna Hronika -
Bruno T. (27), nađen mrtav u svom stanu u Srnetičkoj ulici, policija sumnja da ga je ubio njegov ljubavnik za kojim se traga
1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

BEOGRAD - Telo ubijenog mladića bilo je u fazi raspadanja kad je najzad pronađeno!Potpuno izrešetano telo Bruna T. (27), inače sina jednog uglednog beogradskog lekara, pronađeno je u subotu popodne u stanu u Srnetičkoj ulici u kom je ubijeni mladić živeo sam. Policija sumnja da ga je ubio ljubavnik koji je nakon zločina pobegao. Leš je otkriven kada su komšije prijavile policiji da se iz Brunovog stana širi nesnosan smrad.

Komšije zvale policiju

- Patrola je ubrzo po pozivu stigla u stan. Kako im niko nije otvarao razvalili su vrata. Unutra su zatekli jeziv prizor! Telo ubijenog mladića, u poodmakloj fazi raspadanja ležalo je potrbuške na podu, a oko njega je bilo pet - šest čaura! - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Pretresom njegovih stvari, kao i razgovorom sa njegovim najbližim prijateljima utvrđeno je da je Bruno bio homoseksualne orijentacije.- On se, navodno, u poslednje vreme viđao sa jednim mladićem, koji je bio izuzetno ljubomoran i koji je viđen u stanu prošle nedelje - priča naš izvor iz istrage.

Šokirane komšije kažu da su Brunovi roditelji ugledni beogradski lekari. Oni su sa sinom pred građanski rat izbegli iz Hrvatske u Srbiju, gde su počeli „od nule“.Krio se od svih

- Dok su roditelji radili, Bruno je najviše vremena provodio s bakom ovde u Mirijevu! Ona mu je pre nekoliko godina poklonila stan i preselila se da živi sprat iznad njega - kaže jedan od komšija ubijenog mladića i dodaje:- U poslednjih nekoliko meseci policija je počela gotovo svakodnevno da navraća na našu adresu i raspituje se za Bruna.

Ispitivali su nas o njegovim navikama i stilu života, jer se on, očigledno, vešto krio i nikome nije otvarao vrata. Većini komšija je zapalo za oko da je vozio najnoviji „mercedes“ s kožnim sedištima, a da, koliko mi znamo, nije imao nikakav stalni posao - dodaje sagovornik.

Bruno nasrtao na komšije

- Bio je veoma plahovit! Često se, bez ikakavog vidljivog povoda svađao sa komšijama, a na nekolicinu stanara zgrade je čak i fizički nasrtao. Umeo je da naleti na đubre ispred ulaska u podrum i da potom nasumično lupa ljudima na vrata, viče i traži krivca za taj nered - rekao je jedan od Brunovih komšija i dodao da bi Bruno posle burnih svađa sa komšijama umeo uljudno i nasmejano da im se javlja, kao da se ništa nije dogodilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track