JA IMAM TALENAT: Katarina Kovačević otpevala za 100.000 evra

Ja imam talenat

JA IMAM TALENAT: Katarina Kovačević otpevala za 100.000 evra

Stars -
Katarina Kovačević iz Negotina osvojila je prvo mesto i nagradu od 100.000 evra, a polovinu novca odlučila je da pokloni Domu za nezbrinutu decu u svom gradu
1 / 4

Najtalentovanija.Katarina Kovačević pobednica je četvrte sezone šoua „Ja imam talenat“. Posle proglašenja pobednika jedva je zaustavila suze radosnice.- Presrećna sam zbog pobede. Deo nagrade, koja iznosi 100.000 evra, ide Domu za nezbrinutu decu u Negotinu, a ostatak ću dati roditeljima. Volela bih da snimim album i da sarađujem sa saradnicima Jelene Tomašević. Publiku sam osvojila srcem i emocijama. Ne mislim da izgledam dobro, čak sam sama sebi bila debela na ekranu - rekla je Katarina.U finalu emisije „Ja imam talenat“ nastupilo je 10 najboljih, a ocenjivao ih je tročlani žiri, koji su činili Nataša Ninković, Ivan Bosiljčić i Ivan Tasovac.Prvi je nastupio „Orkestar harmonika“ iz Ugljevika. Katarina Kovačević iz Negotina uspela je da svojim izvođenjem pesme „Zajdi, zajdi“ rasplače Natašu Ninković. Ona je ispod elegantne haljine obula sportske patike, jer nije mogla da podnese bol koji su joj zadavale visoke potpetice.Reper Mihajlo Vlahović bio je sledeći, a odmah za njim Gorica Šutić, koja je svirala klavir i pevala. Nikola Radović nikoga nije ostavio ravnodušnim, dok je odmah posle njega nastupila grupa „Čudesmo“, koju je Bosiljiić nazvao „Vilenjaci“.Profesorka latinskog jezika Nataša uspela je da oduševi sve članove žirija.Par Aleksandra i Nemanja iz Kučeva pesmu su izveli s mnogo emocija.Deveta je nastupila grupa „Kontinuum“, a odmah za njima Hajnalka Buš iz Subotice. Ona je, kao i svakog puta, žiri ostavila bez teksta.

PobednicaKatarina Kovačević rođena je 24. novembra 1991. Odrasla je u Negotinu, završila tri niže muzičke škole, za klavir, gitaru i solo-pevanje, a išla je i u srednju muzičku. Oduvek je bila umetnička duša, voli da slika, crta, piše, recituje i naravno peva, a muzika je deo nje od najranijeg detinjstva.

Roditelji plakaliKatarinini roditelji bili su uplakani jer nisu očekivali da će njihova ćerka pobediti. Mama Mirjana i tata Dragan kažu da svojoj mezimici žele samo zdravlje, pa i ako zapostavi fakultet zbog pevanja, neće joj to uzeti za zlo.

Provokativna JelenaJelena Tomašević izvela je novu pesmu „Melanholija“, a bila je odevena vrlo provokativno. Obukla je haljinu koja je u predelu grudi imala mrežicu i mnogi u publici su se nadali da će se peh s bradavicama ponoviti.

http://www.youtube.com/watch?v=0kj3Kxjep-o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja