JA IMAM TALENAT: Večeras može biti samo jedan

Večeras finale

JA IMAM TALENAT: Večeras može biti samo jedan

Stars -
Deset najboljih boriće se za titulu najvećeg talenta Srbije i kući će odneti nagradu od 100.000 evra

Deset finalista među kojima su plesna grupa, orkestar harmonikaša, reper i dame fantastičnog glasa pokušaće da očaraju publiku večeras i osvoje nagradu od 100.000 evra.

Višemesečna potraga za najtalentovanijim devojkama i mladićima je na samom kraju.Od 5.000 prijavljenih kandidata, 400 je dobilo priliku da se pojavi na audicijama u Narodnom pozorištu.

Žiri je zatim izabrao 40 polufinalista, koji su se u prethodnih pet nedelja borili za prolazak u finale, a žiri i publika su izabrali deset najboljih od kojih će samo jedan biti izabran za najveći talenat Srbije i kući otići sa nagradom od 100.000 evra.

Profesorka latinskog Nataša Pavlović predstaviće se pesmom "The Lady Is A Tramp" koju je u originalu izveo Frenk Sinatra. Hajnalka Buš je odabrala numeru Arete Frenklin "Jesus love me", dok će Mihajlo Vlahović i Nikola Radović izvesti svoje autorske kompozicije.

U finalu ćemo čuti i kako Orkestar harmonika svira kosovska kola, videćemo ratni ples hip-hop plesne grupe Continuum iz Niša i uživati u staroj makedonskoj pesmi "Momče sa Ohrida" u izvedbi etno-benda Čudesmo.

Ljubavno-muzički duet Aleksandra i Nemanja potrudiće se da osvoji glasove publike pesmom "Ghetto child". Katarina Kovačević uprkos savetima Nikole Radovića da je izabrala pretešku pesmu istrajala je u svojoj nameri da na večeras na sceni otpeva "Zajdi, zajdi". Šesnaestogodišnja Gorica Šutić, najveće iznenađenje ovogodišnje sezone, otpevaće hit "Son of a preacher man".

Specijalni gost velikog finala biće jedan od najboljih vokala naše pop scene Jelena Tomašević, koja će u emisiji premijerno izvesti novu pesmu.

Za svog favorita možete da glasate na portalu Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track