Janković: Učinićemo sve da na kraju slavimo

Janković: Učinićemo sve da na kraju slavimo

Fudbal -
Prvu utakmicu Engleska je 12. oktobra na domaćem terenu u Noriču dobila rezultatom 1:0

KRUŠEVAC - Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je večeras u Kruševcu da njegovi izabranici spremno dočekuju sutrašnju utakmicu protiv Engleske, u revanšu baraža za učešće na prvenstvu Evrope.

“Imamo veliki optimizam i samopouzdanje i učinićemo sve da na kraju slavimo”, izjavio je Janković Tanjugu.

On je podsetio da je mlada reprezentacija sa velikim kredibilitetom ušla u baraž, kao prvoplasirana ekipa u grupi bez poraza, i dodao da je u prethodne dve godine napravljen veliki broj igrača za reprezentaciju što ga, kako je istakao, čini izuzetno ponosnim.

“U ovom momentu imamo sedam igrača koji su učestvovali u ovom našem ciklusu koji su trenutno sa A reprezentacijom i donekle u modifikovanom sastavu izlazimo na megdan Englezima”, rekao je Janković i naglasio da, iako su se igrači menjali u hodu, rezultat nije trpeo.

Mladi reprezentativac Luka Milivojević računa na podršku kruševačke publike i poručuje da je ekipa spremna za predstojeću utakmicu sa Englezima.

“Ekipa je spremna, jedva čekamo da počne utakmica iako imamo težak zadatak. Na nama je da damo sve od sebe, a verujemo da će samim tim doći i plasman na šampionat”, rekao je Milivojević.

Odlučujući meč za plasman na prvenstvo Evrope 2013. u Izraelu igra se u Kruševcu u utorak od 18 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track