JAVIO SE MILINKO: Sve priznajem, radio sam iz ideala, nastaviću dalje!

EKSKLUZIVNO

JAVIO SE MILINKO: Sve priznajem, radio sam iz ideala, nastaviću dalje!

Društvo -
Priznajem: Ja sam Milinko Isaković, iz Loznice.
1 / 7

BEOGRAD - Samo nekoliko sati posle pisanja portala Kurira o tome ko je Milinko, autor Fejsbuk stranice MIlinko vam daruje, koji je obišao više od 200 gradova širom Srbije pod okriljem noći i ostavljao vredne poklone na srpskim spomenicima, pred portama crkava, u dvorištima škola i u parkovima, Milinko Isaković priznao je da je sve napisano na našem portalu tačno. Na Tviteru ima 123.000 pratilaca i preko 45.000 na njegom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, za nepoznatog dobrotvora čulo se 5. decembra kada je najavio da će širom Srbije ostavljati paketiće nadajući se da će ih naći baš oni kojima je pomoć najpotrebnija i da je njegov cilj da srećni pronalazač ne zna ko je dobrotvor, jer je, kako je naveo, "činjenica da u današnjem svetu ljudi koji poklanjaju očekuju neki poklon zauzvrat". Njegov identitet bio je tajna sve do danas kada je portal Kurira obelodanio da je tajanstveni srpski dobrotvor Milinko Isaković, koji je 2003. godine hapšen u akciji Sablja kao pripadnik hakerske grupe.

Isaković je danas, po objavljenom tekstu na portalu Kurira, na svojoj Fejsbuk stranici i putem Tviter naloga @Milinkoi napisao:

Priznajem: Ja sam Milinko Isaković, iz Loznice. Priznajem: privodili su me 2003. godine i zadržali neko vreme uz obrazloženje da mogu ugroziti bezbednost građana i republike. (Ni danas mi nije jasno kako i čime?!). Priznajem: oprostio sam im. Priznajem: sve sam činio iz ideala (i danas bih).Priznajem: nastaviću dalje. Milinko I.

O tome ko je dobrotvor Miliko i kako deli poklone po Srbiji više možete pročitati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track